Siemens & Panasonic & Trio Motion Online Eğitim

Katılım
9 Tem 2012
Mesajlar
235
Puanları
1
Yaş
33
Arkadaşlar herkese merhaba. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu günlerde, birçoğumuz evden veya yarı zamanlı çalışmak zorunda kaldığından bu zamanları daha verimli değerlendirmek isteyen arkadaşlar için online PLC eğitimi vermeyi düşünüyorum (Zoom programı aracılığı ile). 6 senedir profesyonel olarak yazılım mühendisliği yapıyorum. Başlıkta belirttiğim Siemens & Panasonic ve Trio Motion ürünleri ile ilgili temel-orta ve ileri seviye tüm isteklerinizle ilgili dersler planlayabiliriz.Ayrıca bu derslere Motion programlayı da (uygulama bazlı Uçar makas, Rotary Bıçak vs. ) katabiliriz. Sorularınız ve istekleriniz için bana özelden yazabilirsiniz.

Herkese sağlıklı günler diliyorum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhabalar trio motion mantığında çalışan r88 mcv151 kartlı omron servo muz var bunda program değişikliği yapmak istiyoruz. motion perfect 2 ile bağlanıyoruz ücreti karşılığında uzaktanda olsa yardımcı olur musun?
5375949181
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,287
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst