Microsoft Visual Studio Hakkında

Katılım
31 May 2018
Mesajlar
21
Puanları
1
Öncelikle merhabalar herkese, iyi forumlar dilerim.
Kendimi otomasyon alanında geliştirmeye çalışan birisi olarak sormak istediğim bir şey var. Şuan aktif olarak çalıştığım şirkette Beckhoff ürünleri kullanıyoruz. Program olarak Twincat 3 ve Visual Studio kullanıyoruz. Ben bu programları kendi kişisel bilgisayarıma yüklesem kendimi geliştirmek, bir şeyleri öğrenmek adına herhangi bir bechkoff cihaz gerekmeden tamamen ev şartlarında hmi arayüzler, demo programlar yazıp simulasyon şeklinde çalıştırabilir miyim? Eğer böyle bir şey mümkün değilse bu bahsi geçen programları öğrenmem için izlemem gereken yol nedir beni bu yönde aydınlatırsanız çok mutlu olurum. Teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Furkan bey merhaba,

Kendi pc'nize TwinCAT 3 kurarak kodunuzu simule edebilirsiniz.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.
 
simule ederken böyle bir hata çıkıyor sebebi ne olabilir?
Severity Code Description Project File Line Suppression State
Error 25/10/2019 11:27:42 604 ms | 'TwinCAT System' (10000): Sending ams command >> Init4\RTime: Start Interrupt: Ticker started >> AdsError: 4115 (0x1013, RTIME: system clock setup fails.
Hint: On Windows8 system and above execute win8settick.bat in TwinCAT\3.1\System as administrator and reboot.) << failed!
 
C:\TwinCAT\3.1\System klasörü altındaki win8settick.bat dosyasını bir defa çalıştırmanız gerekli. Ardından pc'yi restart ettiğinizde çözülmesi gerekir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst