Mesleki Tavsiye

zar zor

Üye
Katılım
27 May 2016
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
31
İyi günler abilerim, kardeşlerim.

Ben elektrik-elektronik müh. bölümünde 3. sınıf okuyorum, bu sınıfta yakında bitecek :) Elektrik alanına oldukça ilgiliyim. Her ne kadar üniversitede öğrenilen bilginin çok yüzeysel olduğunu düşünsemde o yöndeki derslerimde iyi sayılır. İlgi olunca bilgide peşinden geliyor, fakat çevremde hiç danışacağım fikrini ve tavsiyelerini alacağım kişi olmadığından buraya başvurdum. Aklımda bundan sonraki okul hayatı ve mezuniyet sonrası bolca soru var.

İlk olarak daimi ve şartlar çok zorlamadıkça değişmez hedefim proje- taahhüt - SMM işlerini yapabileceğim, küçük ama kaliteli işler yapan, kendime ait bir işyerimin olması.Kendi işim olsun gece-gündüz demeden çalışabilirm, böyle bir karaktere sahibim. :) En büyük dezavantajım piyasayı hiç bilmemem, piyasaya da tutunabilir miyim ?
Şu an benim kafamda mezun olduktan sonra 5-6 yıl piyasada çalışarak hem işi öğrenip, hem de 3-5 birşeyler biriktirmek.

Bu süreçte sizlerin tavsiyeleri neler olur. Bitirme proje konusu olarak ne tavsiye edersiniz. Mezun olduktan sonra hangi yönlerimi güçlendirmeli, nasıl hareket etmeliyim?
 
hocam 6 senedir kombı klımadayım lıse 1 de başladım daha öğreneceğim çok şey var hem okudum hem çalıştım kolay değil tabı tecrube sahıbı olmakta tecrübe ister :)
 
Bitirme projesi konusunda ne önerirsiniz. Hangi konularda almalıyım
 
Ben bursa dayım fıkır alışverısınde bulunmak isterim bende kendi işimi kurmak istiyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst