Lityum piller kasaya sığmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1N4008
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1N4008

Üye
s.a resimdeki gibi elimde black decker marka şarjlı vidalama var lityum pil dönüşümü yapacam12 V ama piller kasaya sığmıyor nasıl bir yol izlemek lazım acaba ?? kasada vida yerlerini birz törpülesek sizce nasıl olur ??
birde power supply ile matkabı test edeyim dedim direk 12 V verdim kömür kokusu geldi bununda mı motoru gidik acaba ??

Ekli dosyalar

• 20260807_171629.webp
    186 KB · Görüntüleme: 17
  • 20260808_111611.webp
    187.3 KB · Görüntüleme: 17
  • 20260808_111620.webp
    178.6 KB · Görüntüleme: 18
A.S. sizin gibi pilleri sığdırmak için atıyorum ; 3 ünü aynı yönde 4.yü üstte veya ters vb. artı, dörpülemek vs. kasaya oturtmak gerekir.
Kömür kokusu geldiyse motoru dışarıda akım ve gerilimi kontrol ederek monte etmek gerekli, kolaylıklar.

biraz törpülemekten bişey olmaz, pilleri yan yana değil de üçgen şeklinde de deneyin, sıkıştırarak kapatmaya da çalışmayin, sabitlemeye yalıtıma özen gösterin

biraz törpülemekten bişey olmaz, pilleri yan yana değil de üçgen şeklinde de deneyin, sıkıştırarak kapatmaya da çalışmayin, sabitlemeye yalıtıma özen gösterin
EVET ARMUT BATARya tam oturuyor teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…