selbir Üye Katılım 22 Mar 2007 Mesajlar 16 Puanları 1 Yaş 42 5 Kas 2024 #1 İyi günler. Kablo tavası projesi çizmek istiyorum. bununla ilgili hangi yazılımı kullanabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler. Kablo tavası projesi çizmek istiyorum. bununla ilgili hangi yazılımı kullanabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
fahri yetiş Onursal Üye Onursal Üye Katılım 5 Tem 2007 Mesajlar 6,451 Puanları 1,356 5 Kas 2024 #2 Bu üretimi yapan firmaların,kendi programları olduğunu duymuştum.
ibrahim_ky Katılımcı Üye Katılım 18 Nis 2014 Mesajlar 1,427 Puanları 56 6 Kas 2024 #3 Çizilecek proje 2d mi yoka 3d olarak istiyorsunuz Bu işler için benim gördüğüm en çok tercih edilen programlar Autocad Solidworks Sketchup Revit
Çizilecek proje 2d mi yoka 3d olarak istiyorsunuz Bu işler için benim gördüğüm en çok tercih edilen programlar Autocad Solidworks Sketchup Revit
Sessiz_adam Üye Katılım 25 Kas 2024 Mesajlar 29 Puanları 1 Yaş 42 21 Şub 2025 #4 selbir' Alıntı: İyi günler. Kablo tavası projesi çizmek istiyorum. bununla ilgili hangi yazılımı kullanabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Program kullanmayı iyi bilmiyorsan çizemezsin kardeş,Autocad ve solidworkste çizilebilir,ihtiyacın olursa çizim için yardımcı olabilirim
selbir' Alıntı: İyi günler. Kablo tavası projesi çizmek istiyorum. bununla ilgili hangi yazılımı kullanabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Program kullanmayı iyi bilmiyorsan çizemezsin kardeş,Autocad ve solidworkste çizilebilir,ihtiyacın olursa çizim için yardımcı olabilirim