kırışıklıklara savaş açıtım

d.svclar

Üye
Katılım
7 Haz 2010
Mesajlar
20
Puanları
1
Yaş
32
ütü yapmak benim için büyük bir çile, en kötüsü de kendimi kaptırmış giderken suyu bitiyor ya nefret ediyorum o andan. ütü bitmeye yakın bu sefer ütünün ağırlığından kolum kopuyor. keşke bilim adamları bir icat yapsa da beni şu ütü lanetinden kurtarsa, ama nerde bende o şans. ütü bozuldu, tabii sevmediğimi bildiğin olsa gerek, gittim philips GC3630 aldım afif ütü, haznesi büyük kaptırdığım zaman bitiyor ütü. Gene de ütüden nefret ediyorum. bilim adamlarından ütüyü tarihe gömecek mutlu bir haber bekliyorum.
 
size sanırım şöyle bir ütü lazım....
şaka bir yana yatın kalkın dua edin bence
 
tshirt ve gömlek ütüleyecekseniz, siemens dressman var.



Ayrıca, erkekseniz ve ütü işleri size kalıyorsa;

1-Bekarsanız evlenin
2-Evliyseniz boşanın
 
sanayide konfeksiyonlarda otamatik ütü makineleri var ama evler için uygun değil uygun olsada ütülenecek giysiyi senin düzeltip makineye vermen gerekiyor o da yine zahmetli iş .sanayi tipi kazanlı elektronik ayarlı ütüler mevcut çok hafif onlarda maliyetli biraz .ama son zamanlarda evlerden ütülenecek giysileri alıp ütüleyen firmalar çoğalmaya başladı onlarda parça başı para alıyorlar onuda belirteyim .
 
ben de hiç sevmiyorum ütü yapmayı. keşke çamaşır makineleri çamaşırı kurutup ütüleyip çıkarsa
 
İnsan vucudu hareket etmeli . Hantallaşmamak lazım.
 

alıntıdır
http://www.yuksel.org/t/gokkusagi/mor.htm#PANTOLONLARINIZI
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…