Jeneratör ile akıllı inverter bağlantısı nasıl olmalı

Merhabalar evimizde şebeke elektriği bulunmadığı için güneş paneli sistemi kullanıyoruz fakat aküler haliyle erkenden bitiyor. Kullanmış olduğum akıllı inverter Sako marka 4,2-6,2 kw tam sinüs bu cihazı dizel jeneratörüme nasıl entegre edebilirim. Örneğin aküler 21 volta düşünce jeneratör otomatik çalışacak 27 volta gelince otomatik jeneratör kapanacak. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.

İnverter akü voltaj durumlarında kontak çıkışı veriyor ise oradan bir röle ile jeneratör marj basarsınız eğer vermiyor ise akü voltajını ölçen bir modül ile aynı işlemi yapabilir

İnverter akü voltaj durumlarında kontak çıkışı veriyor ise oradan bir röle ile jeneratör marj basarsınız eğer vermiyor ise akü voltajını ölçen bir modül ile aynı işlemi yapabilir
Transfer şalteri de gerekmez mi bu durum için ?
Edit : Kendim cevap vereyim. Şebeke olmadığı için gerekmez.

Son düzenleme:
dediğiniz gibi kontak çıkışı olduğunu nereden öğrenebilirim konumda invertörümün marka ve modelini yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…