Hepsiburada.com olumsuz ürün yorumlarını kasten yayınlamıyor!

ayhani

Üye
Katılım
19 Ocak 2007
Mesajlar
186
Puanları
6
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar. Sizinle başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim. Eskiden güvenerek alışveriş yaptığım hepsiburada.com son iki alışverişimde gösterdiki artık alışveriş yapılacak bir site olmaktan çıkmış ne oldum delisi olmuş bir sitedir.


Son iki alışverişimden birinde basit bir ürünü 15 günde anca kargoya vererek birinci olumsuz notunu aldı.
Daha sonraki zamanda aşağıdaki linkteki ürünü olumlu iki yorumun etkisi ile satın aldım. Ama ürün tam bir kandırmaca çıktı. Bende bunun üzerine ürün hakkında olumsuz yorumlarımı yazdım. Fakat hepsiburada yorumumu yayınlamadı bende kendilerine ısrarla neden yayınlanmadığını sordum kendileride bana kriterleri içeren bir mesaj gönderdi. Ben kriterleri inceledim fakat benim yorumumda kriter dışı birşey bulamadım. Kendilerine defalarca yorumun hangi kritere uymadığını sormama rağmen hepsiburada.com müşteriye saygısızlığını gösterip papağan gibi daha önceki yazdığı kopyala-yapıştır olduğu her halinden belli olan cevabı gönderdiler. Bende kendilerine neden papağan gibi aynı cevabı yazdıklarını sordum yine aynı cevabı yazdılar. Ben iyi niyetli olarak yorumu sadeleştirip olası kritere uymaya noktaları çıkarıp tekrar gönderip yayınlamalarını istedim bana iki satır cevap yazmak yerine yine kopyala-yapıştır yapıp aynı cevabı verdiler. Bende bu terbiyesizliği herekse duyuracağımı kendilerine bildirdim.

Aldığım ürünün linki:
http://www.hepsiburada.com/Liste/gokyuz ... DVDGALA185

Önemli: Bence hepsiburada.com satışı düşük olan bazı ürünlerin olumsuz yorumlarını kasten yayınlamıyor.


EDİT: Sayın arkadaşlar http://www.sikayetvar.com 'a girerseniz bu benim yaşadıklarımı yaşayan son iki günde yüzlerce insan var. Burada yazdıklarım kendi görüşüm tabi isteyen istediği yerden alışveri yapabilir.

Şimdi size bu iki yorumu gönderiyorum bu yorumlar arasında hakaret vs varmı?

1.Gönderdiğim yorum:
Bu ürünü alacaklar kutusundan başka herşeyi berbat.Kutudaki o güzel görüntüyü odanızın tavanından göreceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Ürünü hepsiburadan aldım bugün elime geçti kurdum berbat birşey
1-Kutuyu açtığınızda basit iki ince karton çıkıyor kartondaki yıldız deliklerini kurşun kalem ile tek tek deliyorsunuz. O kartonları katlayıp küre haline getirmek tam bir işkence. Kutudan çıkan şerit yapışkanlar ile kağıtların eklem yerlerini tutturuyorsunuz ama yapışkanlar öyle dandikki atıveriyor. Onlar yerine bildiğiniz selobant çok daha iyidir.
2-O kağıtları katlayarak 1 liralık basit bir ampülün üstüne oturtuyorsunuz tavanda küçük küçük sarı ışıklardan başka hiçbirşey yok. Kutu üzerindeki remse bakınca sanki yıldız isimleri ve yıldızların birbiri ile ilişkilerini gösteren mavi çizgileri göreceğinizi sanmayın. Tavanda gördüğünüz sadece yıldızımsı SARI ışıklar ama ne isimleri nede başka birşey görünüyor. Kutu üstündeki resimle alakası yok. Birde kürenin döndüğünü sanabilirsiniz yok öyle birşey.
3-Yabancıların uyduruk bir kartonu bile güzel bir kutuya koyup nasıl pazarladıklarını görmek için birebir. Kutu içindekiler 2-3 liradan fazla etmez.
4-Bu ürünün çok daha güzelini evinizde yapabilirsiniz. Nasılmı? Elektrikçi dükkanın birine gidip plastik karpuz olarak adlandırılan lambadan alın (Banyo ve tuvaletlerde olanlar hani). Siyaha boyayın sonra internetten bulacağınız yıldız haritasını karpuza sarıp yıldız olan yerleri ince uçlu matkapla delin altından bir ampül yakın tamamdır. Bu üründen çok daha güzel bir ürün olur.
5-Bu ürün nasıl olmalıydı. Güzel lavivert yarı saydam plastik küre üzerinde yıldızların bulunduğu noktalar delik olmalıydı. Ayrıca yıldız kümelerinin arasındaki bağlantıları gösteren çizgiler saydam çizilmeliydi.Ve kürenin içinde uyduruk bir sarı ampül yerine kuvvetli beyaz ışık veren ledler olmalıydı. Ayrıca küre hafifçe kendi ettrafında dönmeliydi. O zaman eğitici olurdu. Şimdiki haliyle tam bir fiyasko!
Benim param boşa gitti!


2.Gönderdiğim yorum:



Bu ürünü alacaklar kesinlikle tavsiye etmem.Kutudaki o güzel görüntüyü odanızın tavanından göreceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Ürünü hepsiburadan aldım bugün elime geçti kurdum ve hayal kırıklığına uğradım.
1-Kutuyu açtığınızda basit iki ince karton çıkıyor kartondaki yıldız deliklerini kurşun kalem ile tek tek deliyorsunuz. O kartonları katlayıp küre haline getirmek tam bir işkence. Kutudan çıkan şerit yapışkanlar ile kağıtların eklem yerlerini tutturuyorsunuz ama yapışkanlar öyle çok kötü hemen atıveriyor. Onlar yerine bildiğiniz selobant çok daha iyidir.
2-O kağıtları katlayarak 1 liralık basit bir ampülün üstüne oturtuyorsunuz tavanda küçük küçük sarı ışıklardan başka hiçbir şey yok. Kutu üzerindeki resime bakınca sanki yıldız isimleri ve yıldızların birbiri ile ilişkilerini gösteren mavi çizgileri göreceğinizi sanmayın. Tavanda gördüğünüz sadece yıldızımsı SARI ışıklar ama ne isimleri nede başka birşey görünüyor. Kutu üstündeki resimle alakası yok.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,662
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst