GSM/GPRS Modulu kullanabilen alarm sistemeri

yardm

Üye
Katılım
3 Haz 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bende maalesef ki alarm sistemini hırsızlık olayı olduktan sonra taktırmaya karar verdim ve web üzerinde elimden geldiğince araştırma yaptım,

evimde telefon hattı yok çünkü cep telefonu ile görüşmelerimizi halletmekteyiz malum internet bağlantısıda aynı şekilde. Ama kurmak istediğim alarm sisteminin bir alarm izleme merkezine uyumlu olmasını istiyorum. Zaten eşimin içide başka türlü rahat etmiyecek. O yüzden GE Caddx ve DSC marka ürünlerin sorunsuz olarak bu merkezler ile iletişim kurabildiğini öğrendim. Alarm sistemim kablosuz olsun istiyorum, evim birinci kat yaklaşım 10 adet pencere balkon kapısı kontaklanmak zorunda haliylen kablo ağı olsun istemiyorum. DSC SCW 9045 modeli sanırım kablosuz ve öyle bir sürü paneldi harici wireless modüldü gerektirmeden kurulabilen bir sistem diye anladım ama hiç bir yerde GSM/GPRS modülü takılarak bu merkezlere sim kart üzerinden bağlanıp bağlanamıyacağı bilgisine ulaşamadım. Konu ile alakalı bilgili arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilirmi veyahut GE Caddx içinde böyle bir sistem tavsiye edebilirmi, ticaretini yapan arkadaşlar özelden fiyat ve paket içeriğide gönderebilirler.


En Kısa Zamanda değerli fikir ve görüşlerinizi Bekliyorum.

Teşekkürler.
 
Merhaba jablotron marka yada paradox marka ürünleri size tavsiye ederim. İsterseniz gsm modül üzerinden merkezi gözlem istasyonuna yada kendi cep telefonunuza sesli ve sms olarak alarm bilgisi gönderebilir.
 
Teknik destek bilgi sahibi birini dsc kablosuzu için bulabilirmisiniz bilmiyorum haberleşme frekansı 868mhz bir ürün olsun elektromaks sitesine girin kablosuz alarm paneli ve gsm gprs modulu mevcut ve gayet başarılı teknik destekte herturlu bulunur.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
cevap yazan arkadaşlara teşekkü ederim. Paradox MG 6250 GPRS ürünü hakkında bilgisi olan varmı acaba?
 
Bosch marka alarm öneririm. Piyasada bulabileceğiniz en kaliteli markadır.
Kablosuz algılaması en sorunsuz ve kuvvetli panelleri üretiyor. EBS PX200N gprs modülü ile gprs üzerinden ahm bağlantısı yapılabiliyor.
BiGES - Bosch Hırsız Alarm ve Güvenlik Sistemleri adresinden ücretsiz keşif başvurusu yapıp size en yakın bayiden keşif ve montaj talebinde bulunabilirsiniz.
 
kablosuz ve alarm ızleme merkezıne sorunsuz bağlantı ıstıyorsanız caddx derım ben kablosuzu cok ıyı sıkıntısız ısınızı kolaylıkla gorur crow marka alarmda dusunebılırsınız sms modulu ıle sıze sınırsız mesaj hızmetı vereblıyor yanlız crowun sms modulu ıngılızce bılgınıze kolay gelsın
 
Eğerki evinizde internetiniz varsa PİMA markası gsm modülü olmaksınız buna izin veriyor.Pima markası aynı zamanda kablosuz sistemde hunter pro adlı ürünüyle bir adım önde,çünkü akıllı ev sistemine olanak sunuyor.Akıllı ev sisteminde alarm sistemine duman gaz su dedektörü bağlanıyor.herhangi bir kaçakta selenoid vanalar sayesinde vanaları kapatıyor.cep telefonunda uygulaması var ,telefonunuzdan alarmı kurup yada kapatabiliyorsunuz,hatta elektriği suyu bile.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst