PC anakartlarinda geçerli yöntem olsa da;havayı hep en üst sıcaklıklarda kullanırım. Lehimi hızlı yapar, karta malzemeye zarar vermem
Sıcak hava tabancası kullanmalısınızÖncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler. Kullandığım MOSFET SMD ve bacakları altta olduğu için havyayla pek erişimim yok. Sıcak hava kullanmaya mecbur kalıyorum bir noktada. Ama dediğiniz gibi havyayı yüksek sıcaklığa alıp hızlı yapmayı deneyeceğim. Bir de havyayla belki kenardan biraz dokunabilirsem havyayla biraz el atmaya çalışırım.
SMD lehimlemede yüksek sıcaklık kullanımı en büyük hatadır.Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler. Kullandığım MOSFET SMD ve bacakları altta olduğu için havyayla pek erişimim yok. Sıcak hava kullanmaya mecbur kalıyorum bir noktada. Ama dediğiniz gibi havyayı yüksek sıcaklığa alıp hızlı yapmayı deneyeceğim. Bir de havyayla belki kenardan biraz dokunabilirsem havyayla biraz el atmaya çalışırım.
Yapma üstadım; işimizi bize mi öğreteceksin.SMD lehimlemede yüksek sıcaklık kullanımı en büyük hatadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?