FP0 plc bozuldu yardım !

axioon

Üye
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
43
arkadaşlar panasonic FP0 marka plc,servo motor ve easyview touch panel ile çalışan makinemimin elektriksel bağlantılarında sorun olmadığı halde düzgün çalımıyor. tocuh panelden makineyi,manuelde kontrol ettiğimde panledeki tüm butonlar doğru saha elemenalarını çalıştırıyor ve doğru inputlar görünüyor fakat otomatik konuma alıp start verdiğimde otomatik çalışma uygulanamıyor.bunun nedeni acaba plc den kaynaklanıyor olabilirmi ve bu plcnin diagramına nasıl girerim zor durumdayım yardımlarınızı bekliyorum saygılar
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba axioon

Bu zamana kadar eğer makinan düzgün çalışmış ise yazılımdan kaynaklanan bir sorun olamaz muhtemelen otomatik çalışma şartlarından birisi oluşmuyor. Makinada bulunan siviç buton sensör vb. fiziksel girişlerden birinde sorun olabilir.Veya bu fiziksel girişlerden bir tanesi herhangi bir sebeple plc ye bağlandığı kanalı bozmuş olabilir.

Plc de eğer şifre yok ise Özdisan firmasından temin edebileceğin software ile bağlantı kablosunu hazırladıktan sonra kolaylıkla bağlanabilirsin.

Veya yerin Özdisana yakınsa plc yi çıkararak özdisana ulaştır durumunun aciliyetini bildir hemen test edip sana bilgi verirler ve arızalı bir giriş var isede hemen tamir ederler.
 
Panasonıc destek hattına bu konudaki yardımları için çok teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…