cuma gecesi

Katılım
24 Tem 2007
Mesajlar
276
Puanları
1
Yaş
44
sayın arkadaşlar, dikkatımı çeken bi konuyu sizlerle paylaşmak istıyorum. uzun süredir tv.de izlediğimiz bir dizi, yıllardır izliyoruz bazen sezon sonu oldu bitti tekrar başladı, kanal değiştirdi yonetme değişti ve sonuçta hale devam ediyor iyi yada kötü önemli değil benim için fakat bu dizinin taaaaa ki ilk başladığından bu yana hep cuma gecesi olması acaba bi tesadüf müü yoksa benmi abarttımm bu konuyu. evet arkadaşlar kurtlar vadisi dizisi kanalde değiştirse arada verse ilk gunden beri perşembeyı cumaya bağlayan gece oluyor. bide kendilerince isim koymuşlardı kendi gununde kendi saatınde diyee. neyse arkadaşlar buna sizler acaba nasıl bi anlam katıyorsunuz benmi abartıyorum.
 
Perşembe günü benim günümdür, güzel gündür Siyaset meydanı birde 32.Gün var. Cuma akşamaını da çok severim orada sabaha kadar Cevizkabuğu var.... harika, sabahleyin uykusuz işe gitmenin bedel ödeme günüdür.
Salıyı da severim. Tarafsız Bölgeyi izlerim, reklama girdiğinde Neden'e bir göz atarım.
Bu programlar arası zampink yapıp dururum.
 
kendilerince hangi mantığa göre bu günü seçiyolar bilinmez ama izlenme oranları ve reklam gelirlerine bakınca gün ve saat seçme hakkını hak ediyolar.
 
Aslında soru tam polemiklik ama okuyanlar bu yönde cevap yazmak istemedimi,yoksa soruyu tam anlamadılarmı?Lig maçlarıda hep cumartesi ve pazar:))))bence bu konuyuda irdelemek lağzım......ah yurdumun güzel insanları ahhh.... kolay gele
 
Tartışma alanı da olsa belki bir etik kuralları vardır. bu tür sohbetler değilde ilgili bölümde cevap bekleyen arkdaşlarımıza yardımcı olunsa bence herkes için daha yararlı olur.sohbet etmekte bir ihtiyactır derseniz neden olmasın ama konuları özenle mi seçiyorsunuz bilmiyorum.başlıkta çok uygun tebrik ederim iyi çalışmalr dilerim.
 
Bir mümin bir ısırıldığı yerden bir daha ısırılmaz.bizler çok uyanık olmalıyız,millet olarak çok çabuk unutuyoruz.belki bu bizim milletimizin temiz duygularından,merhametinden dolayı ama şunuda unutmamalıyız su uyur düşman uyumaz.küfür tek millettir.
 
selamın aleykum arkadaşlar kurtlar vadisine öyle normal bir dizi dememiz doğru olmaz sanırım! adamlar türkiye gerçeklerini işliyorlar samanyolundaki tek türkiye diziside öyle ve bildiğim kadarıyla necati şaşmaz seyitmiş e yapımcı ve oyunculardanda yakınları var hal böyle olunca cuma gecesi yayınlanması normal helal olsun adamlara gerçekleri nasılda işliyorlar engellemeler olsada kurtlar vadisi terör gibi neyse uzatmayayım allaha emanet olun
 
Aksiyonu ve bilim kurguyu çokseven halkım şimdiler de komplo teorilerinden zevk almaya başladı ne diyelim tedirginlikle yaşamaktan mı işsizligin hat safhalarda olmasındanmı yoksa çocukken kardeşleri için düşündükleri komploları topluma uygulama ortamlarını buldukları içinmi anlam veremedim .

Bildigim şey artık Cüneyt arkın filimleri seyretmiyorlar ! Aydemir akbaş fulyası da yok eee insanlar farazi üretiyor,o da güzel sesli de düşünüyor oda güzel peki ters giden ne ? 82 kuşagı korku aksiyon filimleri ile büyütüldü neyapalım o zamanlar biz büyükler komplo teorisi üretmesini bilmedigimizden çocuklarımız aman siyasetle ugraşmasınlar biz çektik onlar çekmesin diye korku filimlerini görmemezlikten geldik nerden bilebilirdik önümüzdeki 50 yıllık planın bu olabilecegini .
Faşizmi 1944 lerde dünya devletleri ile yıkan amerika ,insancıl yaklaşımlarla utanç duvarını 50 yıl sonra yıktırdı ,komünizmi savunan ülkeleri kapitalizimle böldü ufaladı şimdilerde hemen hemen tüm peygamberlerin doğdugu ön asya da karmaşa ,komplo teorimleri ,din ayrımcılıgı ,etik köken ,kardeşlerin kardeş olmadıgı fitneleri ,soy kırım oyunları ile tarihi hazineleri yeraltı zenginliklerinin üzerine yatmayı hedefleyen vede günümüze kadarda bunları sistemli olarak başaran dünya polisi konumuna gelen (1-0) kuralıyla kesin cizgiler ortaya koyan varlar ,yoklar mantıgı ! sömürgeciligin modern yaşama uygulamaları ile kalkınabilecek ülkelerin ekonomilerini bozan komploları çözüldügünde b planı uygulayan bir canavar oldu .

Peki kim ,kimler müsade etti de bu canavara ? tabiki bilim, adamların ne yaptıklarını merak bile eden cikmadı dedem babam kahve köşelerinde tarla tohum gübre düşünürken anam tarlada calışırken adamlar bizlerin boş hayal dedigi teorimleri teknolojileri tartışıyorlardı inatlada uyguladılar .Şöyle tarih kitaplarına bilim kitaplarına bir bakın kac Türk göreceksiniz ? Lokman hekim mi ,Ömer hayyam,Fuzulimi ya arkadaşlar onlardan sonra bu ülkede kimse yaşamadımı bizler teknik insanlarız nedendir bilimin peşinden gidipde karşı teori ürete bilecegimiz düzeye gelmeyi hiç düşünmüyoruz acizmiyiz ? bilgisiz mi eeee peki ne eksik takım calışması yapamıyoruz 3 kişi yanyana geldimi inatlaşıyor herkez kendi dogrularını öncelikle yapılmasını istiyor sonuç hüsran, saygı duymadan saygı bekliyoruz sonuç hüsran ,bilmedigimizi biliyor görünmek istiyoruz sonuç hüsran, hayal kuruyoruz sonuç oda hüsran.

Boş verin ya ''BİZİM ATIMIZ ,AVRADIMIZ ,SİLAHIMIZ ''var gerisini sallayın ...
 
bu tamamane bir alışkanlık olayıdır. pazarları çalışıp pazartesini tatil yapsak kimsenin buna hemen alışamayacağı gibi. tamamen biyolojik saatle alakalı yani.
 
Ben cuma gecesi ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama bellide olmaz bu siyonizm in sağı solu sadece vurdu kırdı olarak bakmamak lazım olaya az da olsa içinde insanı düşündürecek olaylar var mesela
kolay gelsin herkese
 

Forum istatistikleri

Konular
128,381
Mesajlar
917,140
Kullanıcılar
450,262
Son üye
EminFurkan

Yeni konular

Geri
Üst