CADdY devre dışı kalıyor...

zeybek

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
5,690
Puanları
3,507
Yaş
75
Konum
İZMİR
İyi akşamlar, amatör olarak CADdY çizim proğramını zaman zaman kullanıyordum. Laptopuma" windows 11 kurdugumuzda, kurdugumuz CADdy, bir zaman sonra kullanmak istediğimde, bazı özelliklerinin olmadıgını ve açılmadığını gördüm.
Daha yeni olan" SEE ELECTRİCAL " sürümünü kurduk. KIsa sonra acmak istediğimde de onun tam açılamadıgını gördüm ve kullanamıyorum.
SEE ELECTRİCAL ekran görüntüsü , eklidir.

Aklıma, bunun Windows 11 ile alakalı olabileceği geliyor. Dogrumudur, bilgisi olan arkadaşımız varmı.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Görüntüsü (27).png
    Ekran Görüntüsü (27).png
    102.7 KB · Görüntüleme: 13
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Lisanslı program değilse içindeki böcükler sorun yapabilir. Ya da antivirüs programları şüphelendikleri dosyaları silmş/karantinaya almış olabilirler. Antivirüs programlarını kapatıp deneyebilirsiniz
 
Windows 10 da, bu sorun yokdu. Yıllarca XP de ve WIN 10 da kullanmısdım.
 
Ustam, bilgisayarın belleği en az 8 gb ise virtualbox (.org) ya da VMware üzerine çalışan işletim sistemlerinden birini kurup onun üzerine programı kurup çalıştırabilirsin. Programın gereksinimleri uygunsa tabii.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,192
Mesajlar
915,737
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst