omerotay Üye Katılım 20 Eyl 2013 Mesajlar 1 Puanları 1 20 Eyl 2013 #1 asenkron motor ile hız kontrolü uygulaması nasıl yapabilirim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
ibora Usta Üye Katılım 14 Eyl 2008 Mesajlar 1,203 Puanları 156 Yaş 58 Konum USA 20 Eyl 2013 #2 İnvertör kullanmanız lazım. Ama bu kadar yüzeysel bilgi ile yardımcı olmak çok zor. İşin detayı hakkında(motor gücü, v.s.) bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.
İnvertör kullanmanız lazım. Ama bu kadar yüzeysel bilgi ile yardımcı olmak çok zor. İşin detayı hakkında(motor gücü, v.s.) bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.
ktk_28 Katılımcı Üye Katılım 7 Tem 2010 Mesajlar 529 Puanları 56 Konum Ankara 13 Nis 2015 #3 omerotay' Alıntı: asenkron motor ile hız kontrolü uygulaması nasıl yapabilirim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Danfoss Frekans konvertör kullanarak yapabilirsiniz.Kontrol etmek için; Haberleşme ,analog ,dijital ve parametre üzerinden hız ayarı yapabilirsiniz.
omerotay' Alıntı: asenkron motor ile hız kontrolü uygulaması nasıl yapabilirim arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Danfoss Frekans konvertör kullanarak yapabilirsiniz.Kontrol etmek için; Haberleşme ,analog ,dijital ve parametre üzerinden hız ayarı yapabilirsiniz.