Arçelik Leydi 3460 Program Saati Yeni Evreye Otomatik Geçmiyor

Sayın "bakımcıı" kardeşim.
öncelikle uslubuna dikkat etmeni rica ederim.
Buradaki herkes elinden geldigince birbirlerine yardımcı olmaya çalışıyor.
Vatandaş ucuz ve pratik bir çözüm bulabilirmiyim diye burdan yardım almaya çalışıyor.Malum piyasada adı güya usta olan;100 liralık parça degiştirip,5000-10000 gibi fiyatlar çektigi için gariban vatandaşda buradan daha pratik çözümler arıyor.Burdaki herkes biliyor 35 yaşındaki makinada hertürlü sorun olabilecegini.
Keza senin yazdıklarınında mezya veya benim yazdıklarımdan pek fazla bir farkı yok.Belki sen spesifik olarak bu konuyla ugraşıyor olabilirsin;ancak bu konuyu biliyor olman başkalarına "üflemiş" demenizi haklı göstermez.Eminim Serkan'da bende bu makinayı sıfırdan yeniden dizayn eder ve bugünün teknolojisine uygun olarak çamasır yıkarken yanında birde türkü söyletiriz.
Teyzesi defterdar olan damda faytonla gezermiş misali geldi aklıma. Üslup beni de rahatsız etti.
Sonuç olarak başında bekleyip takıldığı her evreyi manuel olarak çevirip çalışmaya devam ettirmek mecburiyetinde kalıyoruz, yapmazsak olduğu yerde çakılı kalıyor.

Ustam cevap için teşekkürler, her evrede çalışmayı durduruyor. Dikkat edin; makine kapanmıyor, çalışmayı durduruyor. Tavsiyeniz için teşekkürler. Makineyi açtığım zaman dediğinize bakacağım.
Mesajımda kapanıyor denilmemiş. Bu konuya artık yorum yapmayacağım.

Bakımcıı'nın üslubunu "iyi bir elektrikçi çağırınız" lafına tercih ederim.

bu makinada cevap verildiği gibi sensör,ntc yoktur.Yazıldığı gibi program ilerlemesini program cihazı motoru değil kavi bobini ile sağlanır
Dilimizde, beynimizde yerleşmiş bazı kelime terimler vardır. Margarinin adı, hala"sana veya vita" dır. Otomobıldekı ateşleme dekı kondansatörün adı " meksefe" dır. vs vs. adına ne dersen de, bu onun fonksıyonunu değiştirmez. Kız anasından, çırak ustasından ne duydu gördüyse, onu bilir onu der. BUnu kusur görüp göze sokmak etik değil bence.
Arkadaslarımız kendi tecrubelerını aktardı. Doktora telefonla öksürüp detavsıye ve ilaç beklemek neyse buradakı , yardımlaşma paylaşmada odur. 40 önerı söylenir, birisi tutar. Herkes beyaz eşyacı değil veya 35 yıllık makınayı görmüş veya tamir etmiş değil.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,241
Son üye
uasertan

Yeni konular

Geri