Amatörce Yaptığım ilk cnc routerim

elinize sağlık. 50 tl lik aksamla çok güzel bir iş çıkarmışsınız. profesyonel malzemelerle çok daha güzelleri de ortaya çıkacak. ben hala terminolojik eksiklerim için sayfa sayfa geziyorum
 
Teşekür ederim kardeşim benim inşallah geliştirecegim. Birkaç ay sonra degişimlere hızla başlayacagım
 
bende kabartma yada rolyef tarzi calismalar dz 3mm ballnose kullaniyorum ancak detaylari yani captzn kaynaklanan ufak yerleri pek iyj cikmiyo bunun icin 1 veya 1.5mm mi kullanmali yoksa v bit takimlar var ucu 0.5mm 20 derece acili vb tecrubesi olan varmi..
 
Keşke yüzlerce beğen butonu olsa.. Emeğinize Sağlık. Basit odun / kalas parçası, 3-5 vida somun, üstüne emek ve azim bulaşınca neler çıkıyor ortaya. Bu çalışmanızı gören nice arkadaşlar, bende yapabilirmiyim sorusunu kendine sormayacaktır eminim.
 
Çok teşekür ederim zamanla gelişecek inşallah zamanla daha iyisi olacak amaç mantığı kavrayıp daha iyi hesaplarla daha iyi bir iş ortaya çıkarmak için araştırma gibi görebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Çinden 0.5 açılı küresel freze ucu sipraiş ettim gelince onla deniycez artık bakalım nasıl sonuç verecek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…