alihaber Üye Katılım 22 May 2010 Mesajlar 44 Puanları 6 Konum Antalya 19 Kas 2024 #1 15 Yıllık Tecrübe ile Bütün Elektrik Projelerinizde yardımcı olunur. Kişisel Bilgiler Adı - Soyadı: Ali HABER Tel: 0534 836 18 84 E-Posta: ogcizimci@gmail.com - alihaber@windowslive.com Genel Bilgiler Eğitim Durumu: Önlisans + Lisans Toplam Tecrübe: 15 Yıl Çalışma Durumu: Kendi İşi Askerlik Durumu: Yapıldı Eğitim Bilgileri Üniversite: Süleyman Demirel Üni. Lise: - İş Tecrübeleri Toplam 15 yıl Akdeniz EDAŞ Kazım ÖZGÜR Elektrik Mühendislik Ferah ÖZGÜR Elektrik Mühendislik Nitelikler Yabancı Dil: ( Okuma: Yazma: Konuşma: ) - Bilgisayar Bilgileri: Autocad - Excel - SetCAD - ENH Pro Sertifika Bilgileri: Bilgisayar vs. Dernekler - Kulüpler: - Hobiler: -
15 Yıllık Tecrübe ile Bütün Elektrik Projelerinizde yardımcı olunur. Kişisel Bilgiler Adı - Soyadı: Ali HABER Tel: 0534 836 18 84 E-Posta: ogcizimci@gmail.com - alihaber@windowslive.com Genel Bilgiler Eğitim Durumu: Önlisans + Lisans Toplam Tecrübe: 15 Yıl Çalışma Durumu: Kendi İşi Askerlik Durumu: Yapıldı Eğitim Bilgileri Üniversite: Süleyman Demirel Üni. Lise: - İş Tecrübeleri Toplam 15 yıl Akdeniz EDAŞ Kazım ÖZGÜR Elektrik Mühendislik Ferah ÖZGÜR Elektrik Mühendislik Nitelikler Yabancı Dil: ( Okuma: Yazma: Konuşma: ) - Bilgisayar Bilgileri: Autocad - Excel - SetCAD - ENH Pro Sertifika Bilgileri: Bilgisayar vs. Dernekler - Kulüpler: - Hobiler: -