Abb plc ve scada ihtiyacı

Katılım
5 Nis 2023
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
49
merhaba arkadaşlar, çalışmakta olduğum ufak sayılabilecek bir plazada abb kontrollü bir mcc kurulmuş fakat zaman içerisinde programların ve scadanın kurulu olduğu ps yok olmuş. şimdi sisteme tekrar hakim olabilmek için kurulu olan ve en azından kısmen çalıştığını gördüğümüz abb plc den yola çıkarak hem programa hakim olmak hem de Scada yaptırmak istiyoruz. bu konuda İstanbul da yardımcı olabilecek arkadaşlarla görüşmek istiyorum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
mesajdan yada mailden ulaşırsanız yardımcı olabilirim.
 
merhaba arkadaşlar, çalışmakta olduğum ufak sayılabilecek bir plazada abb kontrollü bir mcc kurulmuş fakat zaman içerisinde programların ve scadanın kurulu olduğu ps yok olmuş. şimdi sisteme tekrar hakim olabilmek için kurulu olan ve en azından kısmen çalıştığını gördüğümüz abb plc den yola çıkarak hem programa hakim olmak hem de scada yaptırmak istiyoruz. bu konuda İstanbul da yardımcı olabilecek arkadaşlarla görüşmek istiyorum.
koca sitede ABB yazılımcısı yok mu?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,291
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst