3D Yazıya Uygun Fanı Bulamıyorum

Bu sorundan öncesi için mi sonrası için mi geçerli?
Önceden de aynı ayardaydı şimdi de aynı. Fan çalışmadığı için geri çeköe sorun oluyor. Firmayla iletişime geçtim ve k1 serisinin blower fanını kullanabileceğimi söylediler. Ben de bir adet satın aldım ve konnektördeki kablo düzenini benim yazıcıya uygun hale getirdim. Hotend PCB si benim acemiliğim yüzünden tekrar bozuldu (multimetre ile ölçüm yaparken pinleri kısadevre yaptırdım yanlışlıkla) yenisini sipariş verdim pazartesi elimde olur inşallah. O zaman deneyip göreceğim. Sonucu paylaşırım.

Sorduğum bu değildi. Creality Hi ile şu anda (ipliklenme sorununu yaşıyorken) düzgün baskı alabiliyor musunuz?
Creality Hi da sorun yaşamıyorum. 220 baskı ayarları 220 nozul 60 tabla. Sorunu ender 3 v3 plus da yaşıyorum. Şu anda düzelttim gibi oldu ama. Geri çekme ayarlarını yaptım, flement sıcaklığını ayarladım. İyi bir noktaya geldi gibi. Test baskısı almaya devam ediyorum hala en aza indirmek için... Ama fan sorununu çözdüm.

Son düzenleme:
Sorunu çözdüm galiba. K1 Serisinin fanının konnektöründeki kablo düzenini değiştirince çalıştırabildim. Ancak sorun şu ki bu fan çok hızlı olduğu için nozülün ısınmasını engelliyor ve yazıcı hata veriyor. Ben de çözümü baskı başlayınca fan hızını yüzde 50 de sabitlemekte buldum. İpliklenme büyük oranda düzeldi ve ufak tefek hatalar dışında ilk baskıyı kazasız belasız almayı başardım. Dilimleyici ayarlarını da güzel yaparsam ipliklenmeyi neredeyse sıfıra indirebilirim diye düşünüyorum. Sorun çözüldü sadece süreç bir tık manuelleşti...

Forum istatistikleri

Konular
133,435
Kullanıcılar
459,441
Son üye
beranarı

Çevrimiçi üyeler

Geri