Praguerte Üye Katılım 18 Ağu 2017 Mesajlar 52 Puanları 1 Yaş 30 7 Tem 2024 #1 Merhaba, muhtemelem sorum sizlere biraz basit gelecek fakat yine de sormak istedim. 2 buton var. Aralarindaki mesafe 80 metre. Ayni butondan acma kapama veya birinden acip oburunden kapatmak istiyorum. Vavien mantigi yani. Vavien anahtar kabul etmiyorlar illa buton olacak diyorlar. Nasil yaparim? Hangi roleyi kullanmaliyim? Tesekkurler simdiden.
Merhaba, muhtemelem sorum sizlere biraz basit gelecek fakat yine de sormak istedim. 2 buton var. Aralarindaki mesafe 80 metre. Ayni butondan acma kapama veya birinden acip oburunden kapatmak istiyorum. Vavien mantigi yani. Vavien anahtar kabul etmiyorlar illa buton olacak diyorlar. Nasil yaparim? Hangi roleyi kullanmaliyim? Tesekkurler simdiden.
ATAŞ Mühendislik Profesyonel Üye Katılım 28 Eyl 2006 Mesajlar 1,457 Puanları 281 Konum Konya 8 Tem 2024 #2 Darbe akımlı role ile tanismalisiniz.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 10,855 Puanları 2,956 8 Tem 2024 #3 İnternet üzerinden araştırmanız. Son düzenleme: 8 Tem 2024
kızagan Katılımcı Üye Katılım 5 Eyl 2013 Mesajlar 208 Puanları 56 8 Tem 2024 #4 Çok fazla soru varda bu button neyi çalıştıracak,bu button nerede, anahtrı kabul etmeyen kim ?
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 6,295 Puanları 3,507 Yaş 77 Konum İZMİR 8 Tem 2024 #5 Çok bilmiş, ders hocası veya staj yaptıgı yerdekı usta..
Cenap Galagan Üye Katılım 7 Ağu 2024 Mesajlar 7 Puanları 1 Yaş 45 7 Ağu 2024 #6 Praguerte' Alıntı: Merhaba, muhtemelem sorum sizlere biraz basit gelecek fakat yine de sormak istedim. 2 buton var. Aralarindaki mesafe 80 metre. Ayni butondan acma kapama veya birinden acip oburunden kapatmak istiyorum. Vavien mantigi yani. Vavien anahtar kabul etmiyorlar illa buton olacak diyorlar. Nasil yaparim? Hangi roleyi kullanmaliyim? Tesekkurler simdiden. Genişletmek için tıkla ... Butonların Vavien olanlarını al.. Ve 80 metre nedir abi.... Kablon da 4×1.5 uğun Altında olmasın..
Praguerte' Alıntı: Merhaba, muhtemelem sorum sizlere biraz basit gelecek fakat yine de sormak istedim. 2 buton var. Aralarindaki mesafe 80 metre. Ayni butondan acma kapama veya birinden acip oburunden kapatmak istiyorum. Vavien mantigi yani. Vavien anahtar kabul etmiyorlar illa buton olacak diyorlar. Nasil yaparim? Hangi roleyi kullanmaliyim? Tesekkurler simdiden. Genişletmek için tıkla ... Butonların Vavien olanlarını al.. Ve 80 metre nedir abi.... Kablon da 4×1.5 uğun Altında olmasın..