Sıemens Buz Dolabım Sebzeliğin Altında Su Biriktiriyor

Katılım
5 Tem 2012
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaklaşık bir yıl önce aldığım Sıemens A++ enerji buzdolabı sebzeliğin altında su biriktiriyor garantisi var aradım, dediler ki sebzelerin taze kalması için bir miktar su birikmesi normaldir diyor fakat su taşıyor biriktiği çukur yerden akıyor aşağı gidiyor. 3-4 aydır bu sorun var. Bu sorunu nasıl çözerim servis gelir bakarız dedi fakat çözüm için bir şey demedi .Bir de gelip bakması garantili olsa da ücrete tabii imiş.

urf36.jpg


Ekledim resim olarak sıkıntının olduğu yer kırmızı ile belirttim.

Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Direk servisi aramayiniz turkiye capindaki musteri hizmetlerini arayip ariza bildiriniz ucret talep ettiklerinide belirtiniz oynaya oynaya gelirler ucrette talep edemezler kendiniz kurcalamayiniz boyle serefsizler yuzunden sizdede biraz hata var direk musteri hizmetlerini aramiyosunuz genel de 444 lu oluyo bu numaralar bulup arayiniz biraz daha bilincli tuketici olunuz parayi verdiginoz gibi hakkinizida arayiniz saygilar

arm 10 cihazindan tapatalk vip ile gönderdi
 
Cihanızın dranajı tıkalı bu yüzden buharlaşma kabuba inicek su sebzelik altına birikiyor rezistans ve dranaj kanalını kontrol edin. sebzelerin taze kalması için su biriktiğini ilk defa duyuyorum şoke oldum siemens merkez servise ulaşın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,686
Kullanıcılar
449,954
Son üye
yulaf177

Yeni konular

Geri
Üst