3000 d/dk motoru bi sürücüyle 3200 veya daha üstü bir devire cıkara bilirmiyim

halilnokta

Üye
Katılım
9 Nis 2011
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
3000 d/dk motoru bi sürücüyle 3200 veya daha üstü bir devire cıkara bilirmiyim abb marka sürücüyü arızalanmış bende direk kontaktörle çalıştırdım adam diyoki bu mator daha hızlı dönüyordu şuanda yavaş dönüyor diyo anlamadım yardım edin
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
evet arkadaşım 3000 d/dak motoru 3200 devirde çalıştırısın.Sürücü yardımıyla motor çalışama frekensını yükselterek,motor devrini arttırabilirsin.
 
sürücülerle motor devrini belli miktarlara kadar yükseltebilirsin
devrini düşürebilirsinde. sürücü satan firmalarla görüşürsen siemens, scheneider, sew euro drive, teknik destek alabilirsin.
kolay gelsin
 
evet sürücü ile motorun çalışma frekansını yükselterk yapabilirsin
 
Verim düşümü önemli değil diyorsan kasnakla da yapabilirsin.Ama en uygunu sürücüyle arttırmak.
 
motor tam olarak ne iş yapıyor? genelde sürücülerle devirleri düşürülür, ama farklı bir uygulama olabilir sizinkisi, ama denilen doğrudur, motorlarla hız devir kontrolu sürücülerle yapılabilir.
 
bencede bizdeki tüm motorlarda abb acs800 driver var bunlar hemen hemen 100 hz kadar hz artırarar hızlandırıp 5 hz kadar düşürerek hız azalta biliyoruz..
 
motor kapasitesine kadar zorlayabilirsiniz.
 
Motorların devirlerini İnverterler yardımıyla motor etiketi üzerinde yazan devirden daha büyük devirlere çıkarmanız mümkün. Bunun bir dez avantajı var motor rulmanlarınız daha çabuk bozulur.
 
Merhaba.Motorları yüksek frekanslarda çalıştırmak moment düşüşlerine sebep olur.Bu sebepten max.70 hz. tavsiye edilir.Bu tabiki kullanıcının sistemiyle alakalı.Eğer moment düşümü sistemi olumsuz etkilemiyorsa daha yüksek frekanslara çıkılabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,659
Kullanıcılar
449,943
Son üye
Ali4129

Yeni konular

Geri
Üst