pnömatik uygulama panolarına uygun pnömatik dağıtıcı;

Katılım
23 Kas 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar acilen okulumuzdaki pnömatik uygulama panolarına uygun pnömatik dağıtıcı (çoğaltıcı) ya ihtiyacım var. girişi 6 mm'lik çıkışı 4 mm'lik çıkış sayısı 5 ile 10 arasında olabilir. bu malzemeyi nereden temin edebilirim. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 4. senem olduğu için bu son şansım. araştırdığımda karşıma sürekli plastik dağıtıcılar çıkıyor. okuldakileri hatırlayan varsa arkası mandallı ve alüminyum bi malzeme.

*************@hotmail.com


Lütfen forum kurallarını okuyun...
 
tahminimce üniversitelerden temin edebilirsin veya bi internetten de iyi araştır ve gerekirse firma sahipleriyle yüzyüze veya telefonda görüşürsen bu işini halledebilirsin
 
teşekkür ederim ama ben zaten üniversiteye alıcam bu malzemeyi.sanırım özel bi parça.eğer bu malzemeyi bulabileceğim bir adres varsa ve ya bir firma adreslerini gönderebilirseniz sevinirim.
 
tahminimce festonun eğitim setlerinde bulunan çekvalfli dağıtıcılardan bahsediyorsun. bu malzemey piyasada bulamazsın festo ile irtibata geç.
 
Anladıgım kadarı ile PLATE dendigimiz plakadan bahsediyorsun bu malzeme hidrolik ve pnomatik malzeme satan tüm firmalarda var.İMES sanayi sitesinde MAKEL , KARTAL da HİDROAKS,HİDROKRAFT,HİDELSAN hepsinin elinde mevcut. 2 çıkıştan 24 çıkışa kadar var.
 
Herhangi bir pneumatic malzeme satan yere gittiğin taktirde bu dağıtıcılardan kendinde toplayabilirsin, ya da fiyat isteyip satınalma yaptırabilirsin.

Pneumatic valf adaları sanırım kastetmeye çalıştığın, bileşenleri şunlar;

Plate : 3/2 5/2 gibi yol sayıları 1/4" , 1/8" gibi ölçüleri war, 5/2 14" 10luya kadar plateler mevcut, 10luya 10 tane selenoid valf bağlayabildiğin anlamına geliyo.

Selenoid Valf: Plate üzerine yerleştirilen kumanda yapmanı sağlayan eleman, 12,24,48,220 V gibi modelleri mevcut, burada önemli olan plate kaç yollu ise selenoid valfinde aynı yapıda olması, 5/2 1/4" gibi

Susturucu: Platete selenoidler aç-kapa yaptktan sonra havanın tahliyesi için kullandığın parça

Körtapa: Fazla delikleri kapatmak için..

Rekor Bağlantı: Bu da hortum bağlamak için, Senin isteğine göreplate girişine 6lık, selenoid çıkışlarına ise 4lük rekor alman.

Böle bi mağazaya gidersen seni yönlendireceklerdir, 10lu 1/4" 5/2 yollu 24V dc bi platein yaklaşık maliyeti 150$dan başlar. 37$ plate 11$ selenoidler....

T
 
Anladıgım kadarı ile PLATE dendigimiz plakadan bahsediyorsun bu malzeme hidrolik ve pnomatik malzeme satan tüm firmalarda var.İMES sanayi sitesinde MAKEL , KARTAL da HİDROAKS,HİDROKRAFT,HİDELSAN hepsinin elinde mevcut. 2 çıkıştan 24 çıkışa kadar var.
otomasyon. arkadaşın sadece dağıtıcıya ihtiyacı var çıkışları genelde 1/4 oluyor 10 lu alıp istediğin gibi modifiye edebilirsin.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst