woodoman kullanıcısının son içeriği

  1. 3 Fazlı AC motorun farklı gerilim ile çalıştırılması.

    Sistem ihtiyacına göre genellikle 30HZ - 45HZ arasında değişken hızlı bir fan motoru bu. Fakat benim analizöre girmem gereken değer ise 50HZ de ki Akım değeri olmalı. Analizör içindeki yüklü standarta göre hesaplayıp veriyor değerleri.
  2. 3 Fazlı AC motorun farklı gerilim ile çalıştırılması.

    Sistemden dolayı 50HZ e kadar çıkamıyoruz.ve mevcut koşullarda motor-konvertör enerji analizi yapmak istediğimizden dolayı nominal akım değeri girmemiz gerekiyor cihaza.
  3. 3 Fazlı AC motorun farklı gerilim ile çalıştırılması.

    Merhabalar. Frekans konvertörü ile çalıştırılan, etiket değeri 500V,430A,315KW gücünde cos 0,89 olan bir motoru 400V ile çalıştırıyoruz. Bu gerilim ile çalıştırıldığında akım değerinin nasıl hesaplanacağı konusunda yardıma ihtiyacım var. Yine klasik A = W / ( √3 x COS x V) formülü ile mi...
  4. AC Motor için Titreşim ve Isı Tespiti

    İfm vibrasyon sensörünü öneririm.24v besleme ile titreşim oranına göre 4-20ma çıkış verebiliyor.ayrıca dönüştürücüye gerek yok yani.Aynı zamanda kendi üzerindeki çemberle vibrasyon değerinin hangi alt-üst sınırda alarm vereceğini ayarlayabiliyorsunuz.
  5. Pt100 çevirici Hakkında.

    Pt100 de voltaj göremezsiniz.Nicr (nikenkrom)ısı ölçerlerde kendi uçlarından sıcaklığa göre değişken mv değeri görebilirsiniz
Geri
Üst