Wayne kullanıcısının son içeriği

  1. Wayne

    19. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  2. Wayne

    17. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  3. Wayne

    16. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  4. Wayne

    pic programı: .HEX DOSYASINI .ASM YE ÇEVİRME ŞANSIMIZ VARMI

    Merhaba lexar eğer programı denemek istersen programın adı MPLAB IDE, microchip firmasının kendi sitesinden indirip kurabilirsin. Ama baştan söyleyeyim kullandığı programlama dili Asembly dir. Kolay gelsin.
  5. Wayne

    pic programı: .HEX DOSYASINI .ASM YE ÇEVİRME ŞANSIMIZ VARMI

    Microchip'in kendi editöründe HEX dosyasını açtığında kodların açılımlarını görürsün fakat etiket ve açıklamalar olmadığından analiz etmek bayağı zor bir iş. Bu analizi yaparken hangi mikroişlemci kullanıldı ise onun register larını da bilmek durumunda kalacaksın. Kolay gelsin.
  6. Wayne

    15. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  7. Wayne

    14. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  8. Wayne

    sıcaklık kontrol

    Basitçe her fan için 1 adet olmak üzere 4 adet termostat (setlerini art arda ayarlayarak) kullanılabilir. Diğer yolda analog girişine ptc, pt100 v.s. bağlanmış bir plc veya kontrolör kullanarak sırasıyla sürebilirsiniz. Kolay gelsin.
  9. Wayne

    13. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  10. Wayne

    Basit gibi görünüyor ama zor bir soru

    Olaya duygusal yada insani bakmamak lazım. Biz işlemcinin yapmasını istediğimiz işleri onun anlayabileceği şekilde yazarız yada farklı şekilde yazdığımız kodları editörler aracılığı ile işlemcinin anlayacağı dile çeviririz ve işlemcinin hafızasına veya harici hafızaya yükleriz. Bundan sonrası...
  11. Wayne

    Lojik Kapılar

    Evet dosya açılamıyor :(
  12. Wayne

    Bir Otomasyoncunun yazılımı sizce ne olmalıdır ?

    Nacizane fikrim; uygulama geliştirmek için mi yoksa proje hazırlamak için mi önce buna karar verip ona göre araştırma yapmak daha doğru sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Kolay gelsin.
  13. Wayne

    Autocad Kapak Sayfası A4 Boyutuna Getirmek

    Projenin en soluna, projenin alt çizgisinden yukarı doğru olmak üzere hazırlamış olduğunuz A4 boyutundaki kapağınızı eklemelisiniz, çıktı alındıktan sonra projeyi katlarken kapak öne gelecek şekilde sayfaları arka arkaya katlarsınız, en son kapağın üstündeki fazlalığı arkaya katlayarak tamamını...
  14. Wayne

    s7-200 ile Sıcaklık Kontrolü

    Öncelikle kontrol edeceğin sıcaklığı belirle ki hangi sensörü kullanacağını seçesin, PT-100, Cr-NiCr gibi RTD ve T/C belirleyip daha sonra eğer hassas bir kontrol yapacaksan PT-100, T/C giriş modülü kullanmalısın. Kolay gelsin.
  15. Wayne

    s7-200 simulatör TD200 panelde "F" tuşları hk.

    Arkadaşım kursa gittiğine göre orada zaten bunları öğretecekler. Biraz dijital dersi alınca anlayabilrisin şimdi açıklasamda anlayamazsın, yinede biraz bilgi vereyim m0.0 merker 0 byte 'ının ilk bit bilgisidir. (0000.0001). m0.1 ise ikinci bitidir, sm0.0 ise sistem bitidir. Kolay gelsin.
Geri
Üst