ugures kullanıcısının son içeriği

  1. PLC ile su seviyesi kontrolü bitirme tezi..

    Hocam merhaba. Linkler ölmüş. Acaba yenilemeniz mümkün müdür?
  2. 6(3x150/70) mm2 NYY Yerine 6(3(1x150)+ 3(1x150) mm2 NYY Çekmek

    Arkadaşlar başlıktada belirttiğim üzere, 6(3x150/70) mm2 NYY kablo yerine 6(3(1x150)+ 3(1x150) mm2 NYY kablo çekmenin ne gibi avantajları yada dezavantajları vardır.
  3. ANKARA BÖLGESİ ONAYLI 50-100 kVA OG PROJESİ ÖRNEĞİ

    Sormayın hocam. Teknik yeterlilikle alakası olmayan bir sürü istek. şimdi ankara bölümü bitti. huyunu suyunu öğrendik mühendislerin. bakalım medaş ne diyecek, hangi ,isteklerde bulunacak. Artık onuda ilk proje ile öğreneceğiz.
  4. ANKARA BÖLGESİ ONAYLI 50-100 kVA OG PROJESİ ÖRNEĞİ

    arkadaşler ilgisizliğinize çok teşekkür ederim. Kendi işimi kendim gördüm. 2 kere eskişehir- ankara yaptıktan sonra öğrendim ankaranın isteklerini. İhtiyacı olan varsa BİLECİK - ESKİŞEHİR VE ANKARA projelerinde yardımcı olurum.
  5. ANKARA BÖLGESİ ONAYLI 50-100 kVA OG PROJESİ ÖRNEĞİ

    Merhabalar. Ankara'da bir proje çalışmamız olacak. Ancak daha önce tedaş ankara bölgesine ait bir yerde proje çalışmamış olmamıştı. Bu nedenle bu bölgede uygulanan projelerde neler istenir nelere dikkat edilir hiç bilmiyorum. Elinde ankara tedaş tarafından onaylanmış bir og projesi(mümkünse enh...
  6. Jeneratör Kısa Devre Hesabı

    Merhabalar 250 kVa jeneratör için kısadevre hesabı yapmam lazım. Elinde örnek proje olan varsa ve verirse çok sevinirim:) Birde 250 kVa lık jeneratörün etiket bilgileri lazım. Bu konudada yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  7. çevre aydınlatma hesabı ??

    sayın Teknikadam_41 hocam; bu saha aydınlatmalarının bir aydınlatma hesabı yok mu? neye göre bu lambaları kullanıyoruz. bir depo aydınlatması için mhpr 400w lık projektör ile aydınlatma projesi çizmem istendi. ancak aydınlatma hesabını nasıl yapacağımı bilmiyorum. bunun bi cetveli tablosu...

Yeni mesajlar

Geri
Üst