Samet327321 kullanıcısının son içeriği

  1. Pulse Sayıcı da fazla pulse alma

    Öncelikli olarak merhaba, Kuru kontak ile kullanarak Interrupt ille pulse alıyorum. 10ms ye kadar pulse alma işlemi gerçekleştirdim. Lakin geliştirdiğim cihaz farklı pulse üreticilere takıldığında fazla pulse saymaya başladı. Ben bir işlemciye bağlayıp test gerçekleştiğimde böyle bir sorun...
  2. 24Vout 1Amper Power Devresi

    Geniş bir aralığa(9-36V gibi) sahip güç girişi olan ve 24V(1A) çıkışı olan Buck-Boost Converter devresi yapmak istiyorum. Ayrıca çıkışa da bir galvanic izalasyon koymak istiyorum. Bu özelliklere sahip bir kart bir şema veya entegre var mıdır?
  3. Power İzolasyonu

    Ölçüm amacı ile kullanılmayacak power koruması için ihtiyacım var fakat devre pcb si ufak olmak zorunda bu bakımdan transformatör harici bir yapıya ihtiyacım var
  4. Power İzolasyonu

    Step down converter kullanarak indirdiğim voltaja 1.5kV galvanic isolasyon eklemek istiyorum. Transformatör dışında yapabileceğim herhangi bir yöntem var mı? İyi günler.
  5. Tsp54360 Güç Devresi

    Teşekkür ederim çok faydalı oldu cevabınız :)
  6. Tsp54360 Güç Devresi

    TPS54360 Güç devresi ile alacağım voltajı 5V indirgeyip 500mA çeken bir devreyi beslemek istiyorum. Isınma olur mu ve devreye izolasyon konulabilir mi? Devreyi ekte gönderiyorum bu devreyi aynen çizsem çalışır mı? Özellikle dikakt etmen gereken bir yer var mı?

Yeni mesajlar

Geri
Üst