mustafasoylemez kullanıcısının son içeriği

  1. Easyview mt6070ih ile Twido Modbus

    soruna çözüm bulabildin mi acaba ?
  2. Bu laptop nasıl bir fikir alabilirmiyim ?

    benzer özellikte çok daha ucuza dell alabilirsin tercih senin :)
  3. LED Aydınlatma (Video)

    güzel olmuş ellerinize sağlık
  4. Elektrik Sayaçları

    size telefonunuzdan ulaşarak tasarruf cihazı adı altında ürün satmaya çalışıyorlar . Böyle şeylere inanmayın aldatmacadır.
  5. taransistör-tristör-triyak arasındaki fark nedir

    kasalara baktığımızda aynı tipte ve aynı boyutta üçündende var üzerindeki kod tristörde genelde TIC ile triyak IR , transistör B C D harfleriyle başlar fakat bunlar standart değildir,değişebiliyor en doğrusu netten üzerindeki kodu girerek elindeki eleman hakkında geniş bilgi sahibi olursun.
  6. bir otomobilde ortalama kaç sensör vardır?

    bence eski arabalarda 15 civarı ;yakıt deposu-fren hidroliği-motor yağ sensörü-radyatör ısı sensörü-kapı sensörleri (iç aydınlatma)-hız sensörü-sarj sensörü-motor devir sensörü-sinyal sensörü-silecek sensörü- kontak sensörü bazılarında eksoz emisyon sensörü vb bu arabanın modelime göre bayağı...
  7. teknikerlerin neden hiç yetkisi yok

    Butonla start stop verme işi basit şeyler tabi ki yapamayacak arkadaşlarda var.Liseyi bitirmiş önlisans okumuş bir kişiye nasıl yetki verilebilir ki , bi düşünün eğitimini bitirmiş bir teknikerin çalışacağı alanda hemen imza yetkisi bence çok saçma , zaten aldığı eğitim profesyonel bir eğitim...
  8. YÜKLÜ GELEN ELEKTİRİK FATURALARI

    En doğrusu paralel sayaç bağlayın bu şekilde ilk adımı atın. Çıkacak sonuçlar doğrultusunda sonuca daha kolay yaklaşabilirsiniz.
Geri
Üst