Mustafa Kırcalı kullanıcısının son içeriği

  1. Mustafa Kırcalı

    En İyi Sensör Markası?

    1-OMRON 2-SİCK 3-CARLO GAVAZZİ 4-BALLUFF 5-TELEMECANİC
  2. Mustafa Kırcalı

    Arçelik 2100 çamaşır makinesi

    Hocam 3'lü ventili değiştir sorun ortadan kalkar.
  3. Mustafa Kırcalı

    buzdolabımın içinden su damlıyor

    Hocam ne güzel söylemişsin, sensörün olduğu kısım +4 dereceyi bulur diğer bölümler tam erimemiş olamaz mı?Sensör evap üzerinde bağlı ama hava kanalı tam erimemişse bu tip sorunlar oluyor.
  4. Mustafa Kırcalı

    Ölçü aletindeki kablo

    Maxsim kardeş o probu takıp ölçü aletinide derece (c) konumuna getireceksin.
  5. Mustafa Kırcalı

    Aktif, Reaktif ve Kapasitifi Nasıl Hesaplarım?

    Hocam bu kadar uğraşmana hiç gerek yok bunun bende pc programı var günlük sayaç değerlerini yazıyorsun o kendisi hesaplıyor, ve sonuç olarak sana yüzde olarak veriyor.Sen sadece reaktik ve kapasitif yüzdelerini takip ediyorsun.Bana mail atarsanız size gö[email protected]
  6. Mustafa Kırcalı

    SENSÖRLÜ PRİZ PLC YE ÇEVRİLMESİ

    Kardeşim bu konu için bir adet iki uçlu 220V. kapasitif sensör alırsın, bunun uçlarına kontaktör bağlarsın, kontaktörün güç kontaklarındanda prizin beslemesini geçirirsin olay biter...
  7. Mustafa Kırcalı

    1000kva trafo alacağız. Hangi markayı tercih edersiniz?

    Hocam 1000kva trafo alacağız sizce hangi markayı tercih edersiniz.Transtek, Bese, ABB
  8. Mustafa Kırcalı

    buzdolabımın içinden su damlıyor

    Tabiki anlatabilirim ne demişler öğrenmenin yaşı yoktur.Ben İzmir'de Arçelik-Beko yetkili servisinde çalışıyorum, bu üründe beko no frost olduğu için bizim hergün uğraştığımız bir üründen biri yani, her 8 saatte bir defroso girer ürün üst kısmındaki rezinstansları devreye alır bu esnada şebeke...
  9. Mustafa Kırcalı

    buzdolabımın içinden su damlıyor

    Hocam dolabın fişini çek iki gün kapıları açık bir şekilde beklet daha sonra tekrar fişi tak sorunun ortadan kalkar. Kış aylarında voltaj düştüğü için böyle sorunlar olabiliyor.
  10. Mustafa Kırcalı

    ev prizleriyle haberleşme

    Bina girişine sayaç bölmesine cihaz takılıyor, daireye çıkan topraklama kablosunu üzerine akım trafosu gibi bir cihaz bağlanıp daire içinde istediğiniz prize takıp internete ulaşabilirsiniz.
  11. Mustafa Kırcalı

    Delta VFD-EL Serisi Motor Sürücü Hakkında

    Paremetre 02.04 bakarsan orada motoru ileri geri çalışmasına izin verilmişmi? O parametre 0 olmalı ve sürücü bağlantılarını gözden geçirmelisin.
  12. Mustafa Kırcalı

    Arçelik 6100t Çamaşır Makinası Arızası

    Makineyi teste alır iken PAMUKLU90 'a getirip başla- bekle butonuna basarak enerji verirseniz teste girmiş olur, her başla butonuna basışta başka fonksiyona geçer.
  13. Mustafa Kırcalı

    arçelik 5080 no froz çalışmıyor

    Dolabın röle termik grubunda bir sorun olabilir ilk önce oraya bak, orda sorun yoksa komprosör motorunda sorun vardır sıkışık kalkmıyor olabilir, ilk çalışmada inler gibi ses çıkarır. bir servis çağırmalısın.
  14. Mustafa Kırcalı

    SİEMENS PLC KURSUNA GİDEN

    ECA Elginkan vakfının hazırladığı kurslar var, hangi ilde oturuyorsun bilmiyorum fakat Türkiye'de dört ilde mevcut diye biliyorum, ben Manisa Elginkan vakfında kurs aldım tafsiye ederim.Googleden araştır ECA Elginkan vakfı PLC kursları yazınca çıkıyor.
  15. Mustafa Kırcalı

    Motora Sigorta

    Hocam motorun önünde ne bağlı redüktör var ise 25A. yeterli, fakat fan vb. şeyler bağlıysa ilk kalkınmada çok fazla akım çeker onun için geçikmeli 32A. takmalısın, kolay gelsin.
Geri
Üst