maya444 kullanıcısının son içeriği

  1. Torna bakımı için hangi yağlar ?

    Ayna için Molykote TP 42 önermişler
  2. Torna bakımı için hangi yağlar ?

    Zaten makinaya dünyanın parasını verip ucuz yağ kullanmak olmaz... ne marka mesela?
  3. Torna bakımı için hangi yağlar ?

    Selamlar arkadaşlar , ustalar... Tornada kullanılan yağlar hakkında fazla bir bilgi bulamadım (yurtdışı hariç) o yağlarda burda yok. Way oil dedik leri kızaklarda kullanılan yağların karşılığı nedir? Ana milde lityum bazlı gres demiş fabrika fakat on çeşit var hangisi uygundur? Dişliler için...
  4. 3T Metal İşleme Teknolojileri Fuarı - İzmir

    giriş ücreti nedir sade vatandaş için ?
  5. voltaj regülatörü seçimi yardım

    Tavsiye ediceğiniz herhangi bir marka varmı?
  6. voltaj regülatörü seçimi yardım

    Selamlar arkadaşlar , Optimum 240x500 vario modeli masa üstü bir torna aldım. Edremitte voltaj çok oynuyor ve bir voltaj regülatörü eklemek istiyorum. makinanın monofaze 230 volt 1.5 kW ~50 Hz fırçasız elektronik hız kontrollü bir motoru var. Ne güçte bir regülatör işimi görür? regülatörü...
  7. torna seçimi yardım

    Suat_Korkmaz mecbur yakın gözlüğü kullanıyorum , büyük çerçeveli olan var bir tane uygundur herhalde. şimdilik kitapçığını okuyup orasını burasını mıncıklıyorum (fişe takılı değil) emniyet kısmını özellikle çift geçiyorum . zaten makine leş gibi koruyucu yağ ile kaplı , bayağı bir temizlik işi var .
  8. torna seçimi yardım

    Optimum 240x500 Vario için ilk etapta alınması gerekenler listesi için yardım ederseniz sevinirim Sende KAZIMUGUR abi
  9. torna seçimi yardım

    Makina bugün geldi ,bütün kitapçığı okumadan ve herşeyini söküp takmadan elimi bile sürmem. Suat_Korkmaz senin de söylediğin gibi WD 40 la mı yapim temizlik işini ? Edremit'te 40 lık profilden bir masa ısmarladım. 4 sağlam teker 2 si kilitli ve 4 adet yükseklik ayarı için somun ve cıvata...
  10. torna seçimi yardım

    hallederim alt tarafı 125 kg. Edremit'in sanayisi kuvvetlidir sadece 15 dakika arabayla. makina bir gelsinde gerisi kolay , zor kısım halloldu (karar vermek) gerisi zevkli , öğrenci moduna girip bol pratik yapmak. Birisi tahta süpürge sapıyla pratik yap dedi mantıklı geldi.
  11. torna seçimi yardım

    Sağol teşekkürler , masa konusunu okudum ama yardımdan çok aklım karıştı diyebilirim
  12. torna seçimi yardım

    30mm. Ladinden yaptığım sağlam bir ahşap masam var , yeterli olur mu yoksa metal bir masa yaptırmak daha mı akıllıca olur. tekerlekli , yükseklik ayarı olan ?
  13. torna seçimi yardım

    Sağol Suatcım , evet 2-3 adam gerekicek 125 kg. Evet heyecan var ...
  14. torna seçimi yardım

    240x500 Vario yola çıkıyor , gelince dilerseniz resimleri paylaşırım. Yardımcı olan arakadaşlarıma teşekkür ederim. Not: Kazım abi kızma bak şu makinayı iyicene öğrenim bi tanede kendim yapıcam,söz.
  15. torna seçimi yardım

    240x500 DC vario modeli ödül almış ve iyi yorumlar var hakkında , aradaki farka değer diye düşünüyorum. Nede olsa bu işi severek yapıcam ve ilerlettiğim zaman makina sat yenisini al daha pahalıya mal olur . Kazım abi beni öldürecek ama ne yapim artık dayağı yiyecez yapcak bişi yok :)
Geri
Üst