maximus_galip kullanıcısının son içeriği

  1. Siemens Simoreg drive A035 verdi

    Ben de aynı hata ile karşılaşmıştım. Bir zaman parametresini sıfır yapmıştım. Kısa süreli armatür akımı yükselmesinden kaynaklıyordu sorun. Manuelinden açıklamasını okuyup zaman parametresini sıfırlama yeterli.
  2. Otomasyonda Uzman Çözümler

    Merhaba, Schenck Process DISOMAT Tersus model bir kantarın kalibrasyonunu yaptırmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? [email protected]
  3. Tambura sarılan yüksek sıcaklığa dayanıklı kablo

    Yüksek sıcaklık derken 150-200 C'ye dayanması yeterli olacaktır. Anlık bir temas sözkonusu çünkü. Hiç deneyen arkadaş oldu mu?
  4. Tambura sarılan yüksek sıcaklığa dayanıklı kablo

    Alüminyum fırınlarına şarj yapan makinamızın kabloları tambura sarılmaktadır. Ancak bu hareketli kabloların üzerine yüksek sıcaklıktaki (600-700 C) alüminyum sıçramakta. Hem tambura sarılabilen hem de yüksek sıcaklığa dayanabilen bir kablo çeşidi biliyor musunuz?
  5. termokupl girişli display

    İşin aslı piyasada termokupl girişli LED Display var mıdır? Normalde termokupl PLC'ye sıcaklık bilgisini gönderiyor. Çift çıkışlı bir termokupl kullanıp birini eğer varsa termokupl girişli bir displaye göndereyim diyorum. 1000x500 mm ebatlarında büyük display arıyorum.
  6. termokupl girişli display

    Aarkadaşlar, K tipi termokupl ile aldığım bilgiyi büyük ekran bir displaye aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Geri
Üst