mailmann kullanıcısının son içeriği

  1. Dalgıç Pompa ebatı

    Depoyu mümkünse kullanmak istemiyoruz çünkü su yesilleniyor içinde. Ama mecbur kalırsam kullanabiliriz. 1 tonluk depomuz var. Su yeterli bulunduğumuz bölgede bol su var. Toplam 12 metre 140 lık boru var. Su 10 uncu metrede çıktı.
  2. Dalgıç Pompa ebatı

    ortalama 2 ton su bize yeterli geliyor. sabah ve akşam toplam 1,5 saate sulama işimiz bitiyor.
  3. Dalgıç Pompalar Hakkında Öğrenmek İstedikleriniz

    bu bahsettiğinizi şimdi farkettim normal santrafüj pompadan farklı heralde. peki bu pompaların kullanım ömrü ortalama ne kadardır. titreşimliler için çabuk bozulur demişlerdi. birde dalgıç pompa gibi çok su çeker mi. bilginiz var mı bu konularda.
  4. Dalgıç Pompalar Hakkında Öğrenmek İstedikleriniz

    öncelikle cevaplarını için teşekkür ederim. bizimde gönlümüz dalgıç pompadan yana ama kuyu derinliğimiz az olduğundan pompanın yanmasından korkuyoruz. dalgıç pompayıda alınca 1500 tl yi gözden çıkarmanız gerekiyor. bu yüzden titreşimli motor alıp depoya doldurarak suyu depodan kullanmak nasıl...
  5. Dalgıç Pompalar Hakkında Öğrenmek İstedikleriniz

    benimde aklıma bu motorlar yatıyor. fiyatlarda uygun gibi. sumak sd1 modeli nasıl. veya başka önereceğiniz pompa var mı?
  6. Dalgıç Pompalar Hakkında Öğrenmek İstedikleriniz

    sonuç olarak ne önerirsiniz. tam anlayamadım kusura bakmayın. bu titreşimli motorlardan alsak. depoyu doldurup oradan hidraforla basarak kullanabilir miyiz.
  7. Dalgıç Pompa ebatı

    kullanım miktarını tam bilmiyorum. 1 tonluk depo var ondaki su ev ihtiyaçları için yetiyor. ayrıca birde bahçe suluyacağız. mümkünse deposuz kullanmak istiyoruz. çünkü su çok yeşilleniyor depoda.
  8. Dalgıç Pompalar Hakkında Öğrenmek İstedikleriniz

    iyi günler. 4200 metre kare arazi var. çeşitli meyve fidanları diktik. az birazda sebze var. 140 lık boruları çakarak su çıkardık. toplam 12 metre boru çaktık. su yaklaşık 10 metreden çıktı. damlama sulama sistemi yapacağız ve konteyner evin ihtiyaçları için kullanacağız. arazi düz. sorum şu...
  9. Dalgıç Pompa ebatı

    iyi günler. 4200 metre kare arazi var. çeşitli meyve fidanları diktik. az birazda sebze var. 140 lık boruları çakarak su çıkardık. toplam 12 metre boru çaktık. su yaklaşık 10 metreden çıktı. damlama sulama sistemi yapacağız ve konteyner evin ihtiyaçları için kullanacağız. arazi düz. hem monofaze...
Geri
Üst