kirkindansonra kullanıcısının son içeriği

  1. Yıldız üçgen ileri geri çalışması

    Motor etiketi aşağıya ekledim.
  2. Yıldız üçgen ileri geri çalışması

    Motor üzerindeki etikette Üçgen 400 etiketi vardı. Ayrıca diğer çalışma aralıkları da mevcut. Termik çalışma aralığı 1,5-2,5A. (Modeli aşağıda) Kusura bakmayın, forumda yeniyim, iş için değil eğitim için sormuştum. Proje proje ilerliyoruz, detaylı bilgiyi pazartesi atarım inş. 20-25 yil once...
  3. Yıldız üçgen ileri geri çalışması

    Devre elemanlari ya da motor icin bir sorun teskil etmez degil mi, pazartesi bu sekilde deneyecegim.
  4. Yıldız üçgen ileri geri çalışması

    Sanırım problem aşırı akım rölesinin Max 2,5 Ampere kadar çalışmasından kaynaklanıyor. Motor üçgende 6,5 amper çekiyor. Bü yüzden motor üçgene geçtiğinde röle atıyor.
  5. Yıldız üçgen ileri geri çalışması

    Bu sekilde de yapmamiza ragmen motorla beraber calisirken yildizdan sonra ucgen calismaya gecmiyor ve motor duruyor. Sadece kumanda devresi calisirken herhangi bir problem yasamiyoruz, olagan sekilde yildiz ve timer kontaklari degisince ucgende calisiyor. Yildiz ve ucgen motor baglantilari...
  6. Yıldız üçgen ileri geri çalışması

    Teşekkürler, bu şekilde deneyeceğim birde.
  7. Yıldız üçgen ileri geri çalışması

    Evet bu devreyi bugün yaptım panoda, kumanda da problem çıkarmadı ancak motor bağlı iken üçgene geçemedi gibi birşey oldu. Ancak sizin çözümünüzü tam olarak anlayamadım. Biraz ayrıntılı açarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  8. Yıldız üçgen ileri geri çalışması

    Merhabalar Ekte yildiz ucgen ileri geri kumanda devre cizimim var. Bununla ilgili eksik olan birsey varsa ya da handikapi var ise yazabilirmisiniz. Lambalari eksik biraktim, onlari daha sonra ekleyecegim. KR-Kontaktor Ileri KL-Kontaktor Geri Tesekkurler simdiden..
Geri
Üst