keymet kullanıcısının son içeriği

  1. Kontrolkaleminizi sıksık kontrol edin..

    Elektrikçide bulunmaması gereken bir alettir kontrol kalemi.Bir çok birimler de kullanan cezalandırılır.
  2. Kumanda Pano Dizaynı ve Pano Malzemeleri

    Her panocunun prensipleri vardır.Kendi panolarımda delikli klemens rayı kullanmam neden zayıf kalıyor.Akıllı civata kullanmam kullanana kızarım mutlaka diş açılacak.Kumanda kaboları renkleri ve numaralandırma mecburidir şemaya katiyyen uyulmalıdır kontak numaralaı dahil.Bunlardan başka sistemden...
  3. Kumanda Pano Dizaynı ve Pano Malzemeleri

    Pano klimaları ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
  4. Profibus kablosu koparsa

    Prensip olarak tüm çektiğimiz profibus kablolarını ayrı tavadan ve hepsinin paralelinde 16 lık sarı yeşil götürüyoruz.Topraklamalarımızı trafodan kesinlikle ayrı tutarız.Sahadaki tüm prizler fişler özellikle 3p+n+şase olacak şekilde kablolanır.Sürücü kontrollü ac motor besleme kabloları ekranlı...
  5. Tanımlanamayan Manyetik Alan

    başıma gelen olayı anlatayım evet tankda ki su ısınıyordu sebep su borularını elektrik kabloları ile iç içe çekmişler veya yeni makinanın kabloları boruların üzerinde olması idi.Boruların bir sekonder gibi çalıştığını belirtmişlerdi.
  6. motor ısınınca duruyor

    Tahrik tarafındaki sıkışmadan dolayı motor ısınır ve statör sargı direnci değişir senin tanımladığın akımda değişir.Fakat verdiği hata mesjında görmen lazım.
  7. Trafo Yağı Test ücretleri ve Değiştirme Ücretleri

    Yağ genelde bozulmaz yalnız rutubet oluşabilir.Servis hemen olduğu yerde yağı balona alır servis aracında ısıtır filtreler ve tekrar doldurur.Kafanıza göre doldurmayın seviyeyi aşarsanız çalışma anında ısınmadan dolayı yükselir ve mantar contalardan yağ atmaya başlar.

Yeni mesajlar

Geri
Üst