kaptanokan kullanıcısının son içeriği

  1. LADDER DA TERMİK SORUNU

    Sağolun hepinizde.Şahinhan uğraşmıssın bunun için ayrıca tşkr ederim.
  2. LADDER DA TERMİK SORUNU

    Merhaba arkadaşlar şimdi bir devre çizdim onu buraya yazmıyım biraz uzun.Takıldığım nokta ''Her motorun termiği var,herhangibiri attığında 3 motorda duracak'' diye bir koşulu var burada takıldım. Bu 3 motorun termikleri ladderda nasıl gösterilir.? Herhangibiri attığında 3 ünü nasıl...
  3. Ladderla ilgili takıldığım bir nokta.

    İkinizede tşkr ederim.Yalnız sizin kullandığınız program microwin değil sanırım.Mehmet usta similasyonda denedim 2. motor ilk esnada enerjili gibi görünüyor onu değiştiremedim.
  4. Ladderla ilgili takıldığım bir nokta.

    Bir Start butonuna basıldığında I. Motor çalışacak; Stop butonuna basıldığında ise I.Motor durup II.Motorçalışacaktır. 10 sn sonra II. Motor da duracaktır. Bizden istenilen şu sorunun çizimini yapmaya çalışıyorum.ilk kısımda problem yok ama takıldığım yer stopa tekrar bastığımızda ikinci...
  5. Microwin programını yüklerken hata

    blackmamba tekrar yükledim ama aynı hatayı alıyorum 32 bit işletim sistemiyle bir alakası var mıdır.? Birde kurarken yarısında şu hatayı alıyorum dewam daha önce gördünüz mü acaba.?
  6. Microwin programını yüklerken hata

    Arkadaşlar V4.0 STEP 7 MicroWIN SP1 adlı plc programını kuruyorum.Açmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor.Bir fikri olan var mı.?
Geri
Üst