ismet11 kullanıcısının son içeriği

  1. ismet11

    Uzaktan Kumanda

    tmm.. teşekkürler.
  2. ismet11

    Uzaktan Kumanda

    bu fiyat alıcı-verici devresinin fiyatımı? Model ismi verebilirmisiniz
  3. ismet11

    Uzaktan Kumanda

    Arkadaşlar uzaktan kumandalı bir araba yapmak istiyorum. Ancak, kumanda mesafesinin de fazla olmasından yanayım. Mümkünse birkaç yüz metreden kontrol etmek istiyorum. Böyle bir kumanda için ne önerebilirsiniz?
  4. ismet11

    16f84 sorun

    imkanın varsa pic'i değiştirip başka bir pic ile dene. tabi bunu yapmadan önce de devre üzerindeki gerilimleri iyice bir kontrol et; anormal bir durum var mı diye. (devreyi çalıştırdığında pic ısınıyorsa bozuktur zaten) kullanmayıbiliyorsan ve kurulabilecek bir devreyse Proteus üzerinde bir...
  5. ismet11

    1 fazlı asm motorun uzaktan kontrolü

    buna benzer bir proje ile uğraşan arkadaşlarım vardı. bu bahsettiğiniz kontrolü radyo alıcı-vericisiyle yapmışlardı. (pek kullanmadıkları bir telsizi bozarak.)
  6. ismet11

    üyelerin ayrılışı

    olayın biraz dışında kalmış durumdayım, kusura bakmayın ama bu arkadaşlar forumdan niye ayrıldılar..?
  7. ismet11

    Trafo Test Merkezleri

    şuan içim 3 farklı yerden teklif aldım. 2 yerden daha bekliyorum. ilk mesajımdaki 2 yer ve wipeoutx adlı kullanıcının dediği yer. bizim santral çiğlide, o yüzden burdaki 2 firmadan da teklif alcam; abb ve eltaş
  8. ismet11

    Trafo Test Merkezleri

    Merhaba, Elimizde 60 MVA ve 32 MVA olarak 2 trafomuz var. Bunlar için; 1. Trafo yağı erimiş gaz analizi yada Elektriksel ve Kimyasal Testler 2. Trafo yağı bakır korrozif sülfür testi gibi testler yaptırmak istiyoruz. Bu testleri nerede yaptırabiliriz? (Best ve Trafobakım haricinde.)
Geri
Üst