hakanemre34 kullanıcısının son içeriği

  1. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    6adet var. Sanırsam mütahit 2tane takmamış..
  2. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Adamlar bide parça bekliyoz falan demişlerdi.. Kart değişecek vs hikaye yani.. Yapıp teste bırakmışlar..Bu arıza voltaj dalgalanmasındanmı olmuştur sizce. Şuan regulatör ile kullanıyorum.. Sanırım artık bu sorun olmaz..Çok ısınma ile alakası varmıdır..Yada ben kumandalı piriz kullanıyorum. Akşam...
  3. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Tv geldi arkadaşlar. Servis kağıdında değiştirilen 2adet parça yazıyor. L6599 ve diğerini çözemedim ama I5N60 gibi bişey yazıyor. Kart değişimi falan olmamış herhalde..
  4. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Regulatörü hazırladım dün akşam..Regulatörü kumandalı prize taktım..Regulatörden çıkan fişede belkin akım korumalı piriz ile tv-uydu alıcı-internet ve harici hdd nin fişlerini taktım. Regulatör 6sn de devreye girmeye ayarlı. Prizi kumandadan açınca ilk önce regulatör açılıyor ve 6sn sonra akım...
  5. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Servisle gene görüştüm 2 saat önce. Merkezden parçalar gelmiş. Sizinkide içindedir sanırım takar yarın yollarım dedi. Bende yoksa parça nasıl yaparız dedim. Arkadaş vardır ben bi türlü halleder yarın yollarım dedi. Belkide çoktan yaptı teste bıraktı. Parça olayıda hikaye..
  6. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    İlgi ve alakanız için sağolun. İnşallah tv yarın gelir. Olmayınca insanın canı sıkılıyor. Tamda star wars serisinin 4.filminde kalmıştım..
  7. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Teşekkürler semih bey. Dün tunçmatik 1kva regulatör aldım. Tv ile uydu alıcıya bağlıcam. Sanırım yeterli olur. Denemek için oğlumun odasındaki lcd ye bağladim. Şebeke voltajı 210v ve 225v arası değerlerde oluyor. Tehlikelimidir yoksa normalmi acaba.
  8. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Nasil yani. Tv nin dış görünüşü falanmı. Ya da iyi test etmem manasındamı.
  9. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Dün servis ile görüştüm. Büyük ihtimalle parça pazartesi gelirmiş ve salı günü tv yi yollarız dedi. Belkide semih arkadaşımızın dediği gibi yaptılar ve denemeye bıraktılar tv yi. Zaten kartta değişecek kadar bi arıza olsa sanırım hiç elektrik gelmezdi tv ye. Genede bilemem hak yemiyeyim..
  10. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Çok teşekkürler.. Mükemmel özetlemişsiniz durumu..
  11. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Peki dostlarım sizce regulatörmü almalıyım yoksa online upsmi..Oda regulatör görevi görüp artı elektrik kesilmelerinde ve geldiği an cihazı korumada artı faydası olurmu..
  12. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Servisle gorustum. Arizayi bulmuslar. Elektrik fisinin girdigi yerde voltajdan ariza olmus ve parca siparisi vermisler lg merkeze. Normalde bu garanti kapsamina girmezmis ama musteri memnuniyetinden garantiden yapiliyormus.. Bir daha olmamasi icin 220 voltaj sabitleyici transformator almam...
  13. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Bakalım servis gelip aldı cihazı.. Sonuçlanınca bilgilendirme amaçlı yazarım buraya..
  14. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Rahatlattın şimdi...inşallah uzun sürmez..
  15. Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

    Usta o kadar sürermi.. Ne yapcam 1 ay tv siz. Dünya para verdik. Parayla rezil olcaz desenize. Ariza cokmu büyük acaba bu kadar sürüyor..
Geri
Üst