fatihkoroglu kullanıcısının son içeriği

  1. pic 16f877a ile display çalıştırma

    merhabalar ortak katot 57mm display kullanıcak oldugum devrede 4 adet 57mm display kullanılacak 57mm kırmızı display çalışma voltajı nedir. direk pic ile beslenebilirmi? yardımcı olursanız sevinirim.
  2. kalkış ve duruş torkunu azaltma

    ilgilen herkese teşekkür ederim iyiki varsınız saoğlun encoder maliyetli olacak sanırsam ama sürücü paremetrelerinden ayarlayabiliriz.
  3. kalkış ve duruş torkunu azaltma

    sevgili hocalarım abilerim meslektaşlarım şöyle bir problem var şimdi bant sistemi kova taşınıyor 4 noktada sensör yardımıyla bant durdurulacak hız sürücülü olacak bant bu arada durdugu zaman ve kalktıgı zaman kovaların dusmemesı gerek bunun için ne yapabilirim örnegin frenleme direnci gibi...
  4. Zelio hakkında geniş bilgi.

    hocam merhabalar zelio akıllı role ile cay saati yemek saati paydos zili yapmak mümkünmüdür.. saygılarımla
  5. kömür ve taşı ayırma.

    hocam teşekkürler saolun ilginiz için autonics firmasının üretmiş oldugu optik sensör var iki cismide tanıtıp ayrıştırma yapılabiliyormuş bir adet istedim denemesini yapıp buraya not düşerim.
  6. kömür ve taşı ayırma.

    ilginiz için teşekkürler özgün agırlıktan kastımız nedir taş kömürün agırlığı sürekli degişken aynı şekilde hiçbir zaman çıkmıyor.
  7. kömür ve taşı ayırma.

    Kömür ve taşı ayırmak için bir sensör vs ihtiyacım var. kömür ve taşı fiziksel olarak ayırt edemiyoruz örneğin boyutu,rengi,ağırlığı kimyasal özellik olarak ayırabilecek bir sensör veya devre varmıdır. yardımcı olabilirmisiniz.
  8. zelio plc timer uygulaması

    Hocam teşekkür ederim
  9. zelio plc timer uygulaması

    hocam bi sorum olucak laddder da yaptım ben yalnız geri baştan başlatamıyorum
  10. zelio plc timer uygulaması

    fbd dili bana biraz korkutucu geliyor hocam ondan galiba biraz uzak duruyorum proses konusunda eksik bişey varmıdır.
  11. zelio plc timer uygulaması

    eray hocam ilgiiniz için öncelikle teşekkür ederim. plc enerjilendiginde sırasıyla Q1 baglı olan valf açacak 5 saniye açık kalıp kapanacak ve sırasıyla Q2 açıçak ve 5 saniye sonra kapanacak bu işlem bütün kontaklar için geçerli en son Q9 çıkışı aynı işlemi yaptıktan sonra tekrar Q1 dönecek...
  12. zelio plc timer uygulaması

    SR3B261FU İle 9 adet valfi 5 saniye arayla açıp kapatacak ve bittikten sonra tekrar başa dönecek bir program yazmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz.
Geri
Üst