elktronikasc kullanıcısının son içeriği

  1. S7-200 PLC CİHAZI RJ-45 VEYA RJ-11 HABERLEŞME

    S7-200 PLC cihazında RJ-45 veya RJ-11 ile haberleşmemiz mümkün mü acaba? kısaca internet üzerinden kontrol edilebiliyor mu? yardımcı olabilir misiniz?:confused::confused::confused:
  2. PLC

    arkadaşlar hepinize kolay gelsin yeni başlayanlar için önerebileceğiniz plc programı ve simülatörü varmı elinizde alt yapı var ama 4 yıl kadar uzak kaldım bunlardan şimdi nerden başlayım ilginiz için tşk ederim...
  3. makina arızası YARDIM

    kardeş cevabı zaten kendin vermişin sorun sadece izolasyon trafosundan. kontaktörün bobinin de oluşan emk onun ısınmasına yol açar normaş şebeke elektriğinde neden ısınmıyo diyeceksin. eğer sistemin birçok şeyi kumanda ediyorsa beslemelerde dalgalanmalar oluşur ters emk oluşur buda malzemelerin...
  4. Nötr-Toprak Direnci

    50 ohm'a kadar yolun var dostum tabi bu boştayken ideal ölçü değeri. buna yakın çıkması lazım 5,10 ohm önemli değil.
  5. dijital avometre arızası

    muhtemelen kullanmayı bilmeyen biri kısa devre modunda yada başka modlarda enerji ölçmeye kalkmıştır. başın sağolsun dostum umarım pahalı bişey değildir.
  6. fişi prize ters taktığımda çamaşır makinem çalışmıyor?

    pano yeri değiştirilirken topraklama bağlantısında bi sorun vardır diğer eşyalarda olmaz zaten çamaşır mak. topraklaması sağlam değilse üzerindeki elk. en kısa yoldan atmaya çalışacaktır. başka bi pirizde dene eğer sonuç aynıysa pano içi revizyon yaplmalıdır.
  7. yardımınız gerek ustalar.

    aynen o zaman süzme sayaç takarsın gelen faturadan düşülür abonelik istemez.
Geri
Üst