Corwin kullanıcısının son içeriği

  1. akü şarj etme

    evet gerçekten güzel. tepkime süresi çok hızlı demekki upslerden daha hızlı bir tepkimesi var. yardımlarınız için çok teşekkür ederim hemen sipariş veriyorum.
  2. akü şarj etme

    Sn. Malisert32 aküyü şarj etmek için yine bu inverterımı kullanacağız yoksa başka bir alete ihtiyaç var mı? netten biraz baktım da sanki şarj etmeyen bir alete benzettim bunu?
  3. video dönüştürme programı

    bi tane de ben tavsiye edeyim ImTOO Video Converter Ultimate
  4. Her Gün Bir Tane Bedava Program

    kısaca baktım son derece iyi görünüyor. birde oyun indirmek için olan kardeşi varmış. denemek lazım
  5. video küçültme programı

    ImTOO Video Converter Ultimate kullanıyorum, özellikle psp için ripleri çok hoşuma gitti arkadaşların önerdiklerini denedim fakat tam kalite bir sonuç alamadım, ayrıca Brrip ve Dvdriptede denedim ki 2 bluray sayısız dvd ripledim çok güzel sonuç aldım. tavsiyemdir...
  6. iPhone'un belalısı şimdi de PS3'e dadandı

    tabiki lisanslı kullanmak orjinal kullanmak en iyisi ama aramızda kaç kişi bir oyuna mesela 100 dolar vereceğini bilse ps3 alır??
  7. İlk yerli elektrikli otomobilimiz üretime geçebilecek mi?

    bence bu sermaye, azim, işgücü, bilgi var ama teknoloji dışardan alınıp uygulanırsa nasıl olur onu bilemem, kaldı ki tamamen yerli diyorlar. emek ve sermaye ayrılırsa neden olmasın ki?
  8. Kablosuz Elektrik

    şimdi benim anlamadığım havadan elektrik çarpar mı bize bu sistemle? öyleyse bu iş bize göre değil derim :) peki havadan elektrik çarpma olayları olmaz mı :) bence bizde olur.
  9. "YOK OLDU" ve 640 Km uzakta ortaya çıktı!

    çok yerde duydum ama bende pek inanmam. ama olsa iyi olurdu herkes geleceği ister ben geçmişe gitmek isterim :)
  10. turk telekoma sakın güvenmeyin

    bu ayrı bi konu ama şimdi aklıma geldi. dün bu saatlerde bilet fiyatlarına bakıyorum yani uçak bileti. promosyonlu biletlerden bundan 3 ay sonraya alayım dedim. baktım ki yok. sonra müşteri hizmetlerini aradım dedim her yöne promosyonlu biletleriniz oluyor mu? Ceren hanımda bana tabiki dedi...
  11. turk telekoma sakın güvenmeyin

    tekel olduğu için mecbura giriyo çoğu yerde. bakalım bi alternatif gelse adam akıllı bunar kendilerine gelirler.
  12. Hobileriniz Nelerdir?

    photoshop ile uğraşmayı ve foto çekmeyi severim
  13. akü şarj etme

    nasıl teşekkür ederim bilmiyorum. çok sağolun. araştırma yapacağım :)
  14. akü şarj etme

    bana öyle bilgi verdiler, bilgim yok işte ama öğrenmeye çalışıyorum :) neyse sinüs inverter marka model öneriniz varsa çok makbule geçer. hemen yapmam lazım bu konuda birşeyler. nasıl olacak bilmiyorum artık...
  15. akü şarj etme

    bi konu da şu var burdaki arkadaşlar ups'in içinde 7ah akü varsa sadece 7ah şarj eder dediler. sn malisert32 sizde diyorsunuz ki 60 ah takabilirsin, şimdi tezata düştüm. 60 ah şarj ediyorsa neden direk bağlamıyorum inverter olarak kullanır mıyım ben kendi upsimi?

Yeni mesajlar

Geri
Üst