bjkhakandoy kullanıcısının son içeriği

  1. Eplan P8 numaralandirmadi ile ilgili bir problem

    arkadaslar eplen p8 de numaralandirma yaptigimda baglanti noktalarindan (T Nodes) dolayi ayni linyeye farkli numaralar veriyor.Bu konu hakkinda yardimci olursaniz sevinirim.
  2. s7-200 ile s7-300 arasındaki fark nedir?

    s7-200 ile s7-300 arasındaki fark nedir?
  3. frekans konvertörü,frekans invertörü

    cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  4. frekans konvertörü,frekans invertörü

    frekans konvertörü ile frekans invertörü arasındaki fark nedir ve neye göre seçilir?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  5. Motorlarda, Yıldız-üçgen Direk üçgen Bağlantı

    motor ilk kalkış anında zıt e.m.k nın düşük olmasından dolayı yüksek akım çeker ve motor devrini almaya başlayınca zıt emk artar ve motor daha az akım çekmeye başlar. tam devrine geldiğinde nominal akım çekmeye başlar.başlangıctaki yüksek akım çekmesini önlemek için yıldız bağlantı yapılır belli...
  6. Kumandacılar bi bakın

    380\220V izoleli trafo kullanılmıştır. izoleli trafonun kullanımsındaki sebep trafonun çıkışındaki iki uçu birbirine değmediği sürece kısa devre olmamasıdr.bununda faydası devrede enerji varken bile kumandada herhangi bir problemde devreyi kapatmadan arzayı bulup onarabilmektir.
  7. Eplan P8 ile gelen yenilikler!

    arkadaşlar eplanda çizimi otomatik numaralandırmayı nerden yapıyoruz..site içerisinde bulunan kullanım klavuzunu indirdim ama onda göremedim.yardımcı olursanız sevinirim
Geri
Üst