afy10lu kullanıcısının son içeriği

  1. anma kesiti?

    Akadaşım kolay gesin Kablonu çeşidine göre her tip kablonun gerek izole gerek kılıf zırh veya içerisindeki bakır hepsi bir standart doğrultusunda üretim yapılmaktadır. kablonun çeşidine göre, ÖRENEĞİN 2x1,5 NYY kablo bu kablo ilgili tüm detayları TS IEC 60502-1 standardında bulabilirsin. sen...
  2. Enerji kablolarında damar renkleri

    İyi Günler Arkadaşlar; Ben Bir Kablo Üreticisiyim ve sizlerle bende damar renkleri hakkında bazı bilgiler paylaşmak istedim; Öncelikle belirtmek isterim ki TS 6429 standardı iptal oldu yerine Geçen standart: TS 60445 Ekteki Dosyada Uluslar arası geçerli renk kodlarını görebilirsiniz.
  3. SASO (Arabistan Standartları)

    ​Arkadaşlar İyi Günler; Bu gün çalıştığım firmada Arabistan standartları ile ilgili bir sorunla karşılaştım, SASO standartlarından bazıları ile ilgili fikrim var. Ürün standartları elimde mevcut, Ancak Kablolara Uygulanan Testler ile ilgili standartları bulamadım. Örneğin; Düşük Sıcaklıkta...
  4. Seval Kablo

    SEVAL KABLO, Zrhl Kablo, elektrik kablosu, yeralt kablosu, enerji kablosu Seval Kablo web sitesi güncel fiyat listesi ve daha fazlası burada. Fabrika ve ofislerimizde sanal tura çıkmaya ne dersiniz.
  5. İzalasyon Direnci Ölçümü

    İzalasyon Direnci Ölçüm cihazı almak istiyorum. bununla ilgili hangi markayı tavsiye edersiniz kullanım kolaylığı ve pratikliği ön plada olursa sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler.
Geri
Üst