abdullahylmaz kullanıcısının son içeriği

  1. Mesleğinizin Nefret Ettiğiniz Yanı?

    Elektronikte her şey doğrudur fakat arıza da vardır..
  2. Nükleer Santral Kurulsun Mu?

    Nükleer'e hayır diyende zaten akıl aramam ki :) Bulgaristanda var yahu 2 tane sanki onlar yapınca bişi yok biz yapınca var.
  3. 8. Siemens Step 7 ile S7 300/400 PLC Eğitimi Çekişi

    PLC Eğitim çekilişine katılmak istiyorum.
  4. Ücretsiz PLC ve Otomasyon Eğitim Kursu

    Avrupa yakasında şimdilik sadece avcılarda ama eğer talep olursa mutlaka olacaktır. Her şeyi katılımcıların kararı belirleyecek sadece %10 devamsızlık hakkı sabit diğer her şey katılımcılara kalıyor.
  5. Ücretsiz PLC ve Otomasyon Eğitim Kursu

    Öncelikle Merhabalar; Başlıktan da okuduğunuz gibi ücretsiz bir plc eğitim kursu düzenleniyor. Milli eğitim bakanlığının düzenlemiş olduğu bir kurs olup sadece üye yeter sayısı gereklidir. İstanbul Avcılarda düzenlenecek olan bu kursun kişi sayısı 24 kişi olacaktır. Kursa devam zorunluluğu...
  6. PİC C de 'VE' koşulu nasıl sağlanır?

    PİC C de çok yeniyim ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu noktada ufak bir yardıma ihtiyacım var. Örneğin; if(input(PIN_A0)==1) output_low(PIN_B0); else output_high(PIN_B0); if(input(PIN_A1)==1) output_low(PIN_B1); else output_high(PIN_B1); komutuna hangi komut...
  7. Kondansatör Mikrofon

    eğer hassas olmasını istiyorsan sana tavsiyem polyester mikrafon ya da bu yaka mikrafonlarının içindeki mikrafonlardan kullanman. Sadece direnç ile istediğim ayarı yapmıştım projemde.Umarım sende yapabilirsin.
  8. Atmel 8051 ile step motor kontrolü

    ULN2003 kur devreyi önemli olan bu. Kodlarını her yerde bulursun.
  9. 11. Notebook Çekilişi (1 Adet Notebook)

    Notebook çekilişine katılmak istiyorum.
  10. CCS LCD sorunu :(

    Devre İsis'de çalışıyor fakat board üzerinde gerçekleştirdiğimde çalışmıyorum sorunda tam olarak bu :) Sayısalcı adamın sözeli iyi olmaz :)
  11. Proteus röle sorunu

    Teşekkür ederim. Board üzerinde devreyi kurdum herhangi bir sorun oluşmadı oluşmadı. Program kaynaklı bir durum imiş :)
  12. CCS LCD sorunu :(

    Sürekli bir hata veriyor. Artık başa çıkamaz haldeyim. LCD.c dosyasında sürekli hata buluyor ben hiç kurcalamadığım halde. Bu gidişle proje falan haram artık. :( Yardımlarınızı bekliyorum bu gidişle bu üniversite bitmez..
  13. Proteus röle sorunu

    Öncelikle merhabalar.. Pic ile röle kontrollü bir devre tasarlıyorum fakat proteus bana biraz gıcıklık yapıyor :( Transistör çıkışlarında 4.25v olmasına rağmen röle çekmiyor. Röle çalışma gerilimini 2v'a kadar düşürdüm fakat hala aynı sıkıntı söz konusu :/ Şimdiden teşekkür ederim.
  14. Pic C Complier'de Source File eksik

    Yaklaşık 5 farklı yerlerden programı temin etmeme rağmen bir türlü dosyayı getiremiyorum ekranıma.Bilgisayarımda mı bir sorun yoksa bende mi anlayamadım. Acaba konu hakkında bilgisi olanlar varsa bir yardım eli uzatabilir mi
Geri
Üst