Wireless Baglantısında Sorun...(yardım)

önce laptop wireless driverlarının yüklü olduğuna bak
 
selamlar. wireless biraz tecrube isteyen bi olay arkadaşlar. bazen bağlantı mükemmel der bi bakmışsınız wifi kesilmiş gitmiş görüntüde duruyor. wifi anten olarak monitörü kullanır. tüm notebook larda aynıdır. donanım notebook un en fazla ısınan touchpad kısmının hemen altındadır genelde. benim gibi 7/24 makinesi açık olanlar bi süre sonra arada kesilmeler yaşayabilir. ki ülkemizde internet tabanı hala tam oturmamıştır. arada gidip gelmeler ille de modem veya wifi hatası demeyin.
2. bi husus da etrafınızda başka bi wifi varsa aşırı manyetik alan kirliliği denilen olaydan wifi çakışması yapıp geçici süre kapatabilir bu saniye veya dakika olabilir. wep wpa bu ayarlar modemdeki ayarlara göre yapılmalıdır şifresiz kullanmamaya çalışın.
neden derseniz mac adresi ip adresi bunlar tarafından yakalanır genelde hacker denen lamerler :)
daha fazla detaya girmeyeceğim. toshiba a300 serisi genelde bi modeme 3. veya 4. kullanıcı olarak bağlandığında kesik kesik bağlantı ve kopmalar yaşar endişelenmeyin bi süre sonra düzelir...
aklınızda bulunsun vay ben elektrikçiyim. notebook da tamir ederim deyip benim gibi cahillik etmeyin arkadaşınızın çalışmayan monitörünü acaba ekran kartından dolayı mı çalışmıyor diyerek farklı marka ve modelde bi başka notebook a bağlamayın. 1 güç kaynağını 2 monitörü yakarsınız. :)
Tüm marka ve modellerde wifi bluetooth gibi dvd gibi donanımlar hariç çakışmadan dolayı güç kaynağını yakabilir ve donanımınızdan olabilirsiniz...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,272
Mesajlar
916,368
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst