windows7 de wincc 75

aliplc

Üye
Katılım
1 Mar 2007
Mesajlar
356
Puanları
1
Yaş
53
arkadaşlar kolay gelsin. windows7 premium sisteme wincc 6.4 sürümnü yüklerken aşağıdaki hatayı veriyor. msg quense i yükledim.

hata :

C:\Windows\system32\MCI32.OCX
Err:75


yukarıda belirtiğim hatayla ilgili olarak yardımcı olacak arkaaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

hayırlı çalışmalar diliyorum...
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
taner bey bu işlemi yaptım yine olmuyor.
teşekür ederim.
 
arkadaşlar,sql kurdum başarılı oldu. ancak sql kurulu olduğu halde

"sql server 2000(instsanz wncc)" hatasını veriyor.

yardımcı olabilirimisiniz.
 
birde sana şunu tavsiye edebilirim aklıma gelen bu.programı kurduysanız kaldırın.programı kaldırdıktan sonra setup dosyasının üzerine gelip sağ tıklayın çıkan menuden özellikleri seçin.çıkan pencereden uyumluluk menüsünü seçin ve oradan da windows xp sp3 veya sp2 seçeneğini seçin ve yönetici olarak çalıştırı işaretleyin.
 
Selamlar
WinCC kurulumunda ilk önce bir networke domain olmadan kurulum yapın.Kurulum bittikten sonra PC kullanıcı yetki alınına Simatic ile ilgili görülen yetki alanlarını ekleyin.Böylece WinCC normal açılıp çalışacakdır.
Ayrıca Windows 7 sistemi Xp desteklidir.Sizin kullandığınız sürüm PRO olmadığından dolayı kedini ihtiyaç olduğunda güncelleyemez.Yani sizin manuel olarak sistem dosyalarını windowsun sitesinden güncellemeniz gerekecek.Sanırım bu şekilde sorununuz çözülecektir.
kolay gelsin
 
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler, için teşekkür ediyorum. kurulum 2. cd aşamasında iken bu defada 14\14 aşamalı kurulum sistemi 7\14 aşamasından sonra ilerlemiyor.

bu defada böyle bir problem var. kurulumu yapmam lazım, demo proje hazılıyacağım.

xp ye dönmek istemiyorum. çok problem yaşıyorum. donmalar, nette kopmalar. cihazın orjinali wista idi, windows 7 ye çevirdim.

sistemi kurabilmem için yardım ederseniz çok sevnirim

bütün arkadaşlara hayırlı çalışmalar diliyorum.
 
Ben çözümü microsoftun sitesinde buldum. önce xp uyumluluk eklentisini yüklüyorsun (Yaklaşık 500 MB) sonra da virtual PC yüklüyorsun. Unutma ki, kullanman gereken işletim sistemi XP Pro olacak.

İyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,880
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst