windows sistem hatası

nebula

Üye
Katılım
11 Tem 2007
Mesajlar
32
Puanları
1
Yaş
39
Değerli arkadaşlar, son günlerde bilgisayarımda bir arıza ortaya çıkmaya başladı. Ekranda windows sistem hatası,sistem ağdaki başka bir IP adres çakışması algıladı diye bir mesaj beliriyor.Yine sık sık modemimdeki PPP harflerinin ışığı sönüyor ve internetim kesiliyor. Kullandığım bilgisayardaki işletim sistemi win xp sp3, internet bağlantı modemim airties rt-205. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Kullandığım bilgisayar dizüstü (Laptop)tip. Tek kişi kullanıyor. Ağa bağlı değil. İnternet bağlantısını çoğunlukla modem bilgisayar arasında kablo ile sağlıyorum.
 
virüs girmiş olabilir format veya virüs temizleme yap
 
iş yerindeki internet bağlantısı gidince bizim bilgisayarlarda yapıyor bu ıp çakışması hatasını, aynı modemden bağlantı aldığınız için normal bu gibi uyarıları görmek istemiyorsan bilgisayarım==) özellikler==)gelişmiş en altta sağda hata bildirimi var onu devre dışı bırak bi daha uyarı gelmez!!!
 
bildiğim kadarıyla airties rt-205 lere kablosuz olarak sadece bir bilgisayardan bağlanabiliyorsunuz. başka bilgisayardan aynı anda bağlanmaya çalışan oluyorsa böyle bir hata olabilir. emin değilim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,408
Mesajlar
917,373
Kullanıcılar
450,313
Son üye
dnihatt1

Yeni konular

Geri
Üst