WINCC İLK ADIM

rotork

Üye
Katılım
3 Nis 2011
Mesajlar
145
Puanları
1
Arkadaslar benim elimde vipa eternetli plc var eternetle baglanabiliyorum kabloda var elimde ama şimdi wınncc program yuklu ve wıncc ile plchaberlestırmek ıstıyorum yani bi butondan bir motor calıstırmak ve ınput dan bir motor calıştırmak ıstıyorum yardımlarınısı bekliyorum
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
PLC içerisindeki programı yazdıktan sonra WinCC Tarafında Connection tanımla. Koyacağın butonun İnvert Bit olayına plc'deki motoru çalıştıran bit i tag olarak atarsan runtime çalışırken motoru çalıştırıp durdurabilirsin.
 
GMTCNT nin GLC38X serisi PLC lerinin standart olarak Ethernet portlu olduğunu, Modbus TCP Slave i destekledigini ve muadillerinden mukayese edilemeyecek derecede ekonomik olduğunu bildirmek isterim. http://www.gmtcontrol.com/tr/urunler/plc.html linki faydali olacaktır.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Mrh ben programi 300 yazdim burdaki input output nasil wincc tanitaccam wincc programina buton koydum motorda yerlesdirdim ama malesef ikisini bi arada haberlestiremedim plc ip nasil bulabilirim bilmiyorum ama pc plc haberlesmesinde sikindi yok
 

Forum istatistikleri

Konular
128,332
Mesajlar
916,772
Kullanıcılar
450,176
Son üye
electrical_engineer

Yeni konular

Geri
Üst