teknik ingilizce

dosyalar faydalı, temel olarak güzel, bunların üstüne ilgilendiğiniz donanımların katalog ve kullanım kılavuzlarının çevirisiyle uğraşılarınızı da eklerseniz sorun tümüyle çözülmüş olur, zaten kursta yapmaya çalıştığımız da bundan pek farklı değil, tek ayrıntı uygulamalı olarak öğreniyorsunuz.
 
sayın geops

festo nun ingilizce-türkçe-almanca teknik inglizce sözlüğü var. firmadan temin edebilirsin...
 
Sayın Volcanoos

Firmadan temin etmek derken tam olarak anlayamadım nasıl temin edebilirim..
 
Syn. Volcanoos
Sözünü ettiğiniz festo nun ingilizce-türkçe-almanca teknik inglizce sözlüğe nasıl ulaşacağımız konusunda bize yardımcı olursanız seviniriz.İyi çalışmalar,kolay gelsin ;)
 
Ben de Sn. mehmetar'a katılıyorum. Bizi bilgilendirirseniz çok memnun oluruz, gerçekten güzel bir kaynak olur kanaatindeyim.

Saygılar
 
0216 585 00 44 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz, ben sözlüğü eğitim sırasında incelemiştim gerçekten kaliteli ve faydalı bi sözlük...
 
Arkadaşlar üniversitede tüm dersleri ingilizce okumuş,hazırlıkta da teknik ingilizce dersi almış biri olarak ve piyasada yabancı dili çok sıklıkla kullanan biri olarak bunun özel eğitimi alınmasının mümkün olmadığını zamanla terimlere aşinalık kazanılması gerektiğini düşünüyorum.Detayları değil kalıpları bilmek daha çok şey bilmek anlamına geliyor.Detaylar sadece karşıkılı konuşmada işe yarıyor.O nedenle işini ne kadar çok araştırır ve iyi öğrenirsen kalıpları o kadar iyi tanıyabilirsin....
 
geops ' Alıntı:
ark. teknik ingilizce hakkında kaynak arıyorum.

ingilzce teknik döküman ve türkçeye cevrilmiş haliyle birlikte...

Çok şeymi istiorum :D
 
plc programındaki lader diyagramına daha yakından bakalım (inceleyelim) demek istiyor
 
PLC programının yapısına bir ladder diyagramda (bir ladder diyagram üzerinden) daha yakından bakalım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,901
Kullanıcılar
450,194
Son üye
akocatas

Yeni konular

Geri
Üst