SELECONTROL PMC CPU-40 PROGRAMI YARDIM?

jengeese

Üye
Katılım
4 Eki 2008
Mesajlar
434
Puanları
1
Yaş
39
iyi günler arkadaşlar,

eski bir makineye ait eski bir PLC olan selecontrol pmc cpu-40'a bağlanıp içindeki program akışını izlemem gerekiyor. internette biraz araştırdım ancak sadece CAP 4002 diye bir program ismine ulaşabildim. bunu da download edebileceğim bir yer bulamadım. konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz? belki başka bir arayüz önerebilirsiniz belki de sizlerde bu program vardır ve paylaşırsınız. yardımlarınızı bekliyorum..
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
arkadaşlar durum biraz acil ama yardımcı olabilir misiniz?
 
arkadaşlar programı buldum.
Selectron Systems AG - Archiv
bu linkten sizler de ulaşabilirsiniz ancak şimdi de windows 7 ile ilgili bir problem var. program dos tabanlı ve windows 7 de dos altındaki pencere açılıp 1 sn de kapanıyor.
 
onu da çözdüm arkadaşlar. problem windows un kapanan dos uygulamasının penceresini direk kapatması. komut isteminde çalıştırınca makineyi, programın bir key ya da dongle istemesi olduğunu anladım. anlıycaanız program freeware değil orjinal bir programmış. program da program olsa 20 yıllık bir garip dos programı ama almaya kalksan adamlar en az 100$ fiyat çeker.. ticaret işte..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,535
Mesajlar
918,370
Kullanıcılar
450,533
Son üye
medrem
Geri
Üst