Pro-face Panel PLC

baris123

Üye
Katılım
21 Kas 2008
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
39
lt30001.jpg

3.8" Kompakt Panel PLC
Küçük Boyutlu
130 * 104 * 70.5mm boyutlarındaki bu kompakt panel yer kısıtı bulunan makine üreticileri için bulunmaz bir çözümdür. Amber ve Kırmızı renk opsiyonları bulunan bu panel grafik verilerinin görüntülenmesi, alarm fonksiyonu, reçete fonksiyonu gibi temel operatör paneli fonksiyonlarını desteklemektedir.

Hepsi Bir Arada
Bu ürün operatör paneli ve PLC ünitesini tek bir gövdede birleştirerek küçük boyutlu otomasyon uygulamalarında ucuz ve yüksek performanslı bir çözüm olmaktadır.

PLC Fonksiyonları
Panelin üzerinde 12 D/I ve 6 D/O bulunmaktadır. Bu dijital girişler özel fonksiyonları desteklemektedir. Dijital girişlerin 4 tanesi 100 kHz Hızlı Sayıcı, dijital çıkışların 4 tanesi 65 kHz darbe çıkışı olarak programlanabilmektedir.

Genişleyebilme
Bu panelin arkasına 13 farklı EX modüllerinden 2 tanesi bağlanarak farklı giriş çıkış konfigürasyonları elde edilebilmektedir.

Bağlanabilen modüller, Giriş Modülü, Çıkış Modulü, Giriş / Çıkış Modülü, ve Analog modüller

Tasarım Kolaylığı
GP-Pro EX yazılımı ile hem ekran görüntüleri hemde lojik program yazılabilmektedir.

Kullanıcı Dostu
Panel üzerinde bulunan USB portu hem veri transferi hemde flash disk veri depolaması için kullanılabilmektedir.

Pro-Face LT3000 Serisi Kompakt Panel PLC'ler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Paylaşım için teşekkür ederim arkadaşım,

Ürünü inceledim gerçekten guzel özelliklere sahip, Yalnız yazılımını internet sitesinde trial olarak veriyorlar ve yaklaşık 600 Mb.Tam sürümüde ücretli olsa gerek..

Bu ürünün fiyatı hakkında bilgin varmı?
Yada bu özelliklere sahip bir panel plc nin en uygun fiyatlısı ne kadardır?
 
Kesin bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum. 3-4 çeşit farklı versiyon var. Genişleme modülleri vs. Net bilgileri ithalatçıdan alabilirsin.
Ben bir fabrika da ( epeyce uygulama yapmışlar )gördüm.. İnanılmaz kolaylık, son derece hızlı ve oldukça kullanılışlı.. Küçük uygulamalar için son derece kullanışlı ve tabiki en büyük avantajı markası
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst